Johnny The Blues | Book dem på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Johnny The Blues

En hyldest til Johnny Madsen

Hva’ er bedre end kvinder og rock, det er en Hancock, og sammen med repertoiret fra én af dansk rockmusiks legender, har du opskriften på en noget nær perfekt cocktail. Bandet Johnny The Blues er et Jamband der, som navnet antyder, spiller musik af Johnny Madsen. Bandet består af fem rutinerede herrer, alle med bred erfaring fra den danske musikscene.

Tidligere har de optrådt med akustiske fortolkninger af Madsens numre, men har nu udvidet besætningen og er klar til at sætte strøm til projektet, skrue op for forstærkerne og give den gas med fuld besætning i 2023. Luk øjnene, lyt til den knurrende hammond, sammen med den sprøde guitar fra bandets helt egen Knud Møller alias Uffe Guldborg.

Dét er, sammen med forsanger Christian Petersens karakteristiske vokal, måske det tætteste, man kommer på Madsens vokal, uden at det rent faktisk er ham, der står på scenen, og giver lytteren følelsen af næsten at opleve den ægte vare.

"Hvor kommer vi fra - Hvor skal vi hen - Og hvor skal vi stille de tomme flasker" - bandet ser frem til at optræde for jer med underholdning i særklasse.

Book Johnny The Blues

Skal publikummet på din festival, til din byfest eller firmafest have fornøjelsen af et topunderholdende band, så book Johnny The Blues. Der er garanti for festlig stemning og højt humør, når bandet spiller velkendte Johnny Madsen sange, som de fleste kan synge med på og danse til.

Hos Showbizz Danmark hjælper vi med at finde det helt rette musikalske indslag eller underholdende element til ethvert arrangement. Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk og få svar på alle jeres spørgsmål samt hjælp til at booke Johnny The Blues.

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers tilbyder? Så følg med på vores Instagramprofil, hvor vi poster en masse underholdende opslag af vores dygtige musikere og entertainere.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på Johnny The Blues, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg Johnny The Blues på Facebook
Følg Johnny The Blues på YouTube
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters