Book Johnny Cash Band på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Johnny Cash Band

Oplev de bedste sange fra Johnny Cashs musikkarriere

Det midtjyske Johnny Cash Band serverer i 2024 en bred pallette med de mest kendte sange fra hele Johnny Cashs karriere. I det musikalske bagkatalog i perioden fra starten af år 1954 op til 2003 vil der således være mulighed for at høre mange af de kendte sange fra de to ikoniske og epokegørende liveindspilninger fra Folsom Prison i 1968 og fra San Quentin i 1969.

Hertil kommer en række af de mest berømte sange fra American Recordings-indspilninger, som blev indspillet i årene op til sin død 12. september 2003. Til det danselystne publikum vil der selvfølgelig blive rig lejlighed til at komme ud på dansegulvet og svinge hofterne.

Johnny Cash Band

Omdrejningspunktet for Johnny Cash Band er at fortolke musikken fra Johnny Cash og give deres egen islæt og udtryk, men med respekt for Johnny Cashs helt specielle evne til at formidle selv svære eksistentielle spørgsmål er velkendt og legendarisk. Og samspillet herimellem gør bandets optræden til noget ganske særligt.

Langt de fleste sangtekster fra Johnny Cashs hånd har meningsfulde og evigtgyldige budskaber til os alle om at bevare håb og kærlighed i en temmelig foranderlig verden. Ingen andre har formået at formidle dette på en mere autentisk måde end Johnny Cash. Det er det, der er på spil for Johnny Cash Band.

Bandets medlemmer

Musikerne i Johnny Cash Band er de samme, som det efterhånden har været i en årrække, og hvor de sammen udspiller hver deres roller, som den besætning, der var i ”Johnny Cash and The Tennessee Three”, der blev etableret helt tilbage i 1960.

Ivan Bach er i front med guitar og vokal som Johnny Cash. Preben Dybsdal giver den som Luther Perkins og spiller alle guitarsoloer. Per Arlyng står stolt som bassisten Marshall Grant og lægger bunden i bandet sammen med Tommy Kragelund, der bag trommerne agerer W.S. Holland.

Johnny Cash Band optræder på en række koncerter over det meste af Danmark og har bl.a. optrådt på Værket i Randers, Horsens Statsfængsel, Memphis Mansion, forsamlingshuse, byfester og mange forskellige musikfestivaler.

Book Johnny Cash Band

Hvis du har lyst til at forkæle dine gæster eller publikum med en fantastisk liveoptræden af et band, der spiller et velkendt repertoire fra mere end fem årtier, så book Johnny Cash Band. Hos Showbizz Danmark besvarer vi alle dine spørgsmål angående ledige datoer og pris.

Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk. Hvis du vil se et udsnit af vores dygtige artister, kan du følge med på vores profil på Instagram eller vores YouTube-kanal, hvor vi deler en masse videoer af bands, solister og underholdning i særklasse.

Vi ser frem til at booke Johnny Cash Band til dit næste event.

Galleri
Pris
Print
Johnny Cash Band

Ønsker du priser på Johnny Cash Band, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?