Book Jesper Theilgaard på tlf 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jesper Theilgaard

Skønt foredrag med vores populære TV-meteorolog

Den populære TV-meteorolog Jesper Theilgaard i populært foredrag om vejret. Jesper Theilgaard er udover en populær tv-meteorolog og anerkendt forfatter også en efterspurgt foredragsholder.

Jesper Theilgaard blev uddannet som flyvemeteorolog i 1978 og har siden 2002 været fuldtidsansat på Danmarks Radio. Han har skrevet ikke færre end 25 bøger om vejret, vejrfænomener og klimaet for både børn og voksne. I denne sammenhæng modtog han i 2007 Gyldendals faglitterære pris. I løbet af sin tid som foredragsholder har Jesper Theilgaard sammensat en række foredrag, der spænder bredt, men har alle samme røde tråd – nemlig vejret: "Det danske vejr". Der er mange indfaldsvinkler til et foredrag om vejret - ikke mindst det danske vejr. Tænk bare på at dagens vejr eller blot vejret i al almindelighed er det mest udbredte samtaleemne. De fleste danskere kender det ustadige og ikke særlig regelmæssige danske vejr, så det er oplagt, at der er mange muligheder for et vejrforedrag.

Da Jesper Theilgaard skrev bogen "Det danske vejr", som blev udgivet i 2006, gik det op for ham, at selv det flade danske land med alle vore kyster har et vejr, som er dybt afhængig af landskabet. Det er ikke kun et spørgsmål om, hvor det regner mest, eller hvor temperaturen bliver højst eller lavest. Nej, det handler især om den måde vi oplever vejret rundt omkring i landet. Vejret og de danske sange har været en aktivitet i kirke, skoler og forsamlingshuse gennem mindst et par hundrede år. Så de fleste af os har oplevet følelsen af sammenhold under sangen, hvor den mest ultimative udgave nok var alsangen under besættelsen. Men hvornår begyndte digterne at beskrive den danske natur og det danske vejr? Det korte svar vil være at sidst i 1700-tallet og senere op gennem 1800-tallet udviklede digterne sammen med filosoffer, naturvidenskabsfolk og malere den nye -isme, nemlig romantikken.

Men selv om Jesper Theilgaard berører det i sit foredrag, er han mest optaget af det, de rent faktisk skrev, for hvor fik de deres viden om meteorologien fra? Det vil Jesper Theilgaard fortælle om, og publikum og Jesper Theilgaard skal synge en del af de kendte sange. Derfor bør der være et klaver og helst også en pianist til stede.

Print

Ønsker du priser på Jesper Theilgaard, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?