Book Jensens Jazz Serenaders på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

Jensens Jazz Serenaders

Swingende og glad jazz

Jensens Jazz Serenaders er swingende glad jazz. Hvad enten det drejer sig om de helt store forhold med masser af mennesker, byfesten, eller den mindre privatfest, så kan man regne med Jensens Jazz Serenaders. Det er danse- og lytte musik, det er New Orleans musik med spilleglæden og ærbødigheden for de gamle jazzmestre i behold.

Bandet best...

Swingende og glad jazz

Jensens Jazz Serenaders er swingende glad jazz. Hvad enten det drejer sig om de helt store forhold med masser af mennesker, byfesten, eller den mindre privatfest, så kan man regne med Jensens Jazz Serenaders. Det er danse- og lytte musik, det er New Orleans musik med spilleglæden og ærbødigheden for de gamle jazzmestre i behold.

Bandet består af 5 mand. Først og fremmest Nina Ehrenstråle på banjo, vokal og noget så usædvanligt som pift. Nina er en mester i at pifte, og går bølgerne højt pifter publikum med, til stor fornøjelse for alle parter. Ninas moder Nan Ehrenstråle er med på kontrabassen. Ole Olsen er med på klarinetten og saxen. Hans Kahlen på trombonen, og sidst men ikke mindst Erling Rasmussen på klaveret. Bandet spiller i den gamle revival-stil. Traditionel jazz nyfortolket og blandet med gamle og nye evergreens.

Læs mereVis mindre
Jensens Jazz Serenaders smiler ved sort baggrund Jensens Jazz Serenaders på række ved sort baggrund Jensens Jazz Serenaders siddende og stående med sort baggrund Jensens Jazz Serenaders hvid baggrund og fire instrumenter Jensens Jazz Serenaders med fire instrumenter Jensens Jazz Serenaders én sidder og to står
Jensens Jazz Serenaders spiller musik ved hvid baggrund Jensens Jazz Serenaders med instrumenter ved hvid baggrund Jensens Jazz Serenaders iført sort ved hvid baggrund Jensens Jazz Serenaders iført sort tøj ved rød baggrund Jensens Jazz Serenaders spiller musik ved rød baggrund Jensens Jazz tre personer med instrumenter
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk