Book Jensens Jazz Serenaders - 70 27 03 07- Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Jensens Jazz Serenaders

Swingende og glad jazz

Jensens Jazz Serenaders er swingende glad jazz. Hvad enten det drejer sig om de helt store forhold med masser af mennesker, byfesten, eller den mindre privatfest, så kan man regne med Jensens Jazz Serenaders. Det er danse- og lytte musik, det er New Orleans musik med spilleglæden og ærbødigheden for de gamle jazzmestre i behold.

Bandet består af 5 mand. Først og fremmest Nina Ehrenstråle på banjo, vokal og noget så usædvanligt som pift. Nina er en mester i at pifte, og går bølgerne højt pifter publikum med, til stor fornøjelse for alle parter. Ninas moder Nan Ehrenstråle er med på kontrabassen. Ole Olsen er med på klarinetten og saxen. Hans Kahlen på trombonen, og sidst men ikke mindst Erling Rasmussen på klaveret. Bandet spiller i den gamle revival-stil. Traditionel jazz nyfortolket og blandet med gamle og nye evergreens.

Galleri
Pris
Print
Jensens Jazz Serenaders smiler ved sort baggrund Jensens Jazz Serenaders på række ved sort baggrund Jensens Jazz Serenaders siddende og stående med sort baggrund Jensens Jazz Serenaders hvid baggrund og fire instrumenter Jensens Jazz Serenaders med fire instrumenter Jensens Jazz Serenaders én sidder og to står
Jensens Jazz Serenaders spiller musik ved hvid baggrund Jensens Jazz Serenaders med instrumenter ved hvid baggrund Jensens Jazz Serenaders iført sort ved hvid baggrund Jensens Jazz Serenaders iført sort tøj ved rød baggrund Jensens Jazz Serenaders spiller musik ved rød baggrund Jensens Jazz tre personer med instrumenter

Ønsker du priser på Jensens Jazz Serenaders, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters