Book Inge-Marie fra Dræsinebanden tlf 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Inge-Marie fra Dræsinebanden Seniorunderholdning

Et genhør med hits fra Dræsinebanden

Som 12-årig debuterede Inge-Marie ved en fest på Bregninge Kro på Ærø og siden dengang er det gået slag i slag med et stort antal optrædener og albums - først med Dræsinebanden og nu solo, hvor Inge-Marie fortæller om sit liv og karriere i ord og toner. Hun synger naturligvis Dræsinebanden hits og sange fra tema-CD’erne med de store sangerinde Rastenni, Klitgaard og Bødtger.

Med udgangspunkt i folkemusikken og populærmusikken blev Dræsinebanden en stor succes både på koncertscenerne, i Giro 413 og i de danske hjem. Det blev til mere end 2.500 koncerter og over 800.000 solgte albums, inden Inge-Maries mand, Andreas P. Nielsen døde og Dræsinebanden stoppede. Inge-Marie er videre med en solo-karriere, hvor hun bl.a. har udgivet CD’erne “Inge-Marie synger Raquel Rastenni”, “Inge-Marie synger Grete Klitgaard” og “Inge-Marie synger Katy Bødtger”.

Inge-Maries musikalske foredrag tager udgangspunkt i hendes eget liv og karriere så publikum vil høre populære Dræsinebanden sange og nostalgiske toner som Heksedansen, Hele ugen alene, Her i vores hus er glæde, Så går vi til enkebal, Såd´n er livet, Hvide rose fra Athen og Paradiso. Inge-Marie synger også et par af de personlige sange og Inge-Marie fortæller også om de knubs, som livet har givet. Publikum vil opleve Inge-Maries lyse sind og positive tilgang til livet og høre hvordan sang og musik er en stor hjælp hertil.

Galleri
Video
Pris
Print
Inge-Marie fra Dræsinebanden med stor hat

Ønsker du priser på Inge-Marie fra Dræsinebanden Seniorunderholdning, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Andy sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Andy Hansen Booker & Manager
Søg
Generic filters