Book IKKE NOGET på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

IKKE NOGET

Sydhavsøernes hotteste partyband

Er du på udkig efter den perfekte musikalske ledsager til dit næste arrangement eller fest? Så behøver du ikke lede længere end "IKKE NOGET" - det ultimative partyband! Med deres unikke blanding af energisk musik og uovertruffen optræden vil "IKKE NOGET" sørge for, at dine gæster danser natten lang. Deres brede repertoire af populære hits - fra de seneste hits til klassikerne fra fortiden - vil appellere til enhver smag og aldersgruppe.

Men det er ikke kun musikken, der gør "IKKE NOGET" til den perfekte tilføjelse til enhver fest. Deres entusiastiske og charmerende optræden på scenen skaber en unik og mindeværdig atmosfære, som gæsterne vil huske i lang tid efter arrangementet. Så lad ikke muligheden for at have det sjovt og danse natten væk gå dig forbi. Book "IKKE NOGET" til dit næste event og oplev selv, hvorfor de er det ultimative partyband

IKKE NOGET, spiller op til 4 x 45 min og kan medbringe eget lyd og lys.

Lidt om IKKE NOGET

Det hele startede i Ungdomsskolen i Nykøbing Falster i 1993. Med Grunge-bølgen fulgte et hav af lokale bands, der alle ville vise, hvordan datidens tone skulle slås an. Dette var også tilfældet, da de to legekammerater, Christian og Kenneth, dannede det band, der i år kan skrive 25 år på CV’et. IKKE NOGET var en realitet og Nykøbing havde pludselig deres helt eget lokale rockband, der gladeligt stillede op og spillede til enhver lejlighed. Der gik ikke lang tid, før weekenderne var booket op og IKKE NOGET fik mere og mere travlt med at rive i strenge, slå på tromme og råbe det syddanske publikum op af sofaerne.

I 1999 lavede bandet deres første demoplade med egne kompositioner. I 2000 fulgte det næste album og i 2003 markerede de deres 10 års jubilæum med deres foreløbigt sidste plade, Ten. I mellemtiden spillede IKKE NOGET til flere og flere arrangementer, både med eget musik og cover-musik. Cover-musikken tog dog hurtigt over og de nyeste hits fra verdens største kunstnere fik en kærlig hånd af bandet, som med god energi og spillelyst bragte tonerne videre ud til det glade publikum.

Galleri
Video
Pris
Print
IKKE NOGET 2023

Ønsker du priser på IKKE NOGET, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters