Book Hr. Plys - Kæmpe Haren - 70 27 03 07 - Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Hr. Plys og Kæmpe Haren

Mobil underholdning til Påske eller Halloween

Skab en uforglemmelig og munter oplevelse for børnene med vores mobile underholdning til Påske eller Halloween. Træd ind i en magisk verden, hvor Hr. Plys er fanget indeni den store Hare, og sammen bringer de sjov og latter til både små og store. Uanset om det er i forbindelse med Påskefestlighederne eller Halloween-gys, vil børnene elske at deltage i denne interaktive og sjove underholdning.

Vores koncept er mobilt, hvilket betyder, at Hr. Plys og Kæmpeharen bevæger sig frit rundt i jeres center, gågade, parkeringsplads eller ethvert sted, hvor der er behov for et festligt indslag til børn og børnefamilier. Børnene vil juble, når de ser Hr. Plys trylle fremragende tricks, fremtrylle ballondyr og skabe en hyggelig og behagelig atmosfære blandt publikum.

Vores professionelle underholdere, Hr. Plys og Kæmpeharen, er eksperter i at skabe glæde og sjov for børnene. De vil interagere, lege og sprede smil, mens de udfører deres tryllekunst og andre sjove indslag. Med deres evne til at skabe en hyggelig og rar stemning vil de være i stand til at skabe et varigt indtryk og efterlade børnene med mange gode minder.

Book Hr. Plys og Kæmpe Haren

Vores mobile underholdning er fleksibel og kan tilpasses dit specifikke arrangement, uanset om det er en Påskefest, en Halloween-begivenhed eller en anden festlig lejlighed. Vi er i Showbizz Danmark erfarne i at arrangere underholdning til børn, og kan hjælpe med at gøre dit arrangement til en succes.

Hvis I ønsker at booke Hr. Plys og Kæmpeharen til jeres næste begivenhed, kan I kontakte os i Showbizz Danmark på telefonnummeret 70 27 03 07. Vi er klar til at besvare jeres spørgsmål, og undersøge mulighederne for at arrangere den perfekte mobile underholdning til din Påske- eller Halloweenfest. Lad os hjælpe med at skabe glæde, trylleri og sjov for børnene og en mindeværdig oplevelse for alle.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Hr. Plys - Kæmpe Haren, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Søren og Henning

"Lidt af et vovestykke vi kastede os ud i, da vi sagde ja til at arrangere årets julefrokost i klubben. MEN, så fandt vi på at kontakte Showbizz Danmark som nærmest klarede det hele og leverede både musik og underholdning. Super fedt. Tak for det".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?