Book Home At Seven på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Home At Seven

Home At Seven spiller en perlerække af de bedste numre indenfor den blødere rock

Musikken udføres af nogle af de bedste drenge på den danske musikscene – det er indbegrebet af Home At Seven.

Home At Seven er et ”hyggeband”, hvor drengene mødes og spiller sammen fordi de ka' li' at være sammen og trykke den af – uden det skal være så forkromet og fornemt med diverse sceneeffekter.

Alle er 100% professionelle musikere til dagligt, så Home At Seven er deres lille ”Oase”, hvor der bare spilles, og der blevet givet fuld gas – uden for mange dikkedarer…

Til daglig kan man opleve musikerne i bands som Hotel Hunger, Mike Tramp, Sasha Dupont, Danser Med Drenge, Master Fatman, Back To Back, Ivan Pedersen med flere.

Forsangeren Anders Krogh er den tidligere forsanger i et af de største jambands herhjemme – nemlig Robbie Williams Jam – så nærmere introduktion er vel overflødig. Anders forlod Robbie Williams Jam i januar 2004 for at hellige sig sin personlige karriere som sangskriver og selvfølgelig sanger. Men som den fødte entertainer han er, kan han selvfølgelig ikke undvære at stå på ”de skrå brædder” – så derfor Home At Seven.

Repertoiret er utroligt bredt – for blot at nævne nogle navne, så får man numre fra: Prince, Robbie Williams, Police, U2, Bruno Mars, Daft punk, og mange flere

Home At Seven henvender sig til folk, som kræver mere end blot et godt rockband – Hvis du vil ha' super kvalitet hele vejen igennem, så bliver alle dine forventninger fuldt indfriet med Home At Seven !

Home At Seven er som skræddersyet til de større caféer, spillesteder og til den mindre og mellemstore firmafest, hvor høj kvalitet og performance står øverst på ønskelisten…

Home At Seven er:

Anders Krogh : Lead vocal & acoustic guitar
Peter Holm : Guitar & Vocal
Anders Willads : Bass & vocal
Kasper Foss : Trommer

Print
Home At Seven sort/hvid
Home At Seven scene
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters