Book HipSomHap på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

HipSomHap

Gigantisk børne-hiphop-fest

HipSomHap er med hundredvis af koncerter og millioner af streams et af de varmeste navne i dansk børnemusik lige nu, hvor de også er aktuelle med nyt album. Når de går på scenen er det for at underholde børnene på børnenes egne præmisser og de skaber en gigantisk børne-fest, hvor alle deltager aktivt i sange og lege. Teksterne er legesyge, levende og ligetil med sjove historier i børnehøjde. Det handler om at have det sjovt og gøre det, man har lyst til. Når HipSomHap optræder live, laves håndtegn i luften, og alle synger, hopper, danser og tramper i gulvet.

Ikke som andet børnemusik

HipSomHap laver kvalitets-hiphop til børn og har udgivet tre albums siden starten i 2017: ”Hop Lidt Mer”, ”Overtager Verden” og det helt nye ”Stadig Nr. 1”. Musikken er spækket med seje rim og syge beats, der tager børnene seriøst og taler lige ind i deres verden. Ikke mindst på numrene ”Min Far” - som de fleste børn i Danmark kan synge med på - og ”Corona”, der netop har rundet 1 million views på YouTube.

HipSomHap består af Anna Bukh Jakobsen og Andreas Seebach – eller Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, som de hedder, når de går på scenen. De to rappere er trætte af kedelig børnemusik og vil gerne give de helt unge musiklyttere en oplevelse af at blive taget seriøst. Derfor opstod ideen om at danne Danmarks første rapgruppe for børn. Anna Bukh Jakobsen fortæller: ”Vi vil gerne give børnene den fulde oplevelse af at være til koncert, så når vi går på scenen er det med
band, røg, lysshow og fuld knald på volumen. Børnene skal stå op og være en del af en kæmpe fest. Det bliver stort og vildt og mega, mega fedt – også for de voksne!”

Book HipSomHap

Det bliver med garanti en fest, når HipSomHap går på scenen og spiller alle deres store hits. Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad leverer det svedigste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde. Musikken henvender sig især til børn fra 6-12 år, men de yngste kan også være med. Så kom og syng med på ”Av!”, ”Min Far” og YouTube-hittet ”Corona” – og fyr den af sammen med Danmarks sejeste hiphop-gruppe for børn.

Kontakt os for ledige datoer og booking på tlf. 70 27 03 07 eller på mail: showbizz@showbizz.dk

Galleri
Video
SoMe
Print
Følg HipSomHap på Facebook
Følg HipSomHap på YouTube
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters