Book Frank Clifforth på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Frank Clifforth

En super rutineret musiker

Frank Clifforth har stået på utallige scener og delt sin kærlighed til musikken med hele Danmark. Repertoiret tæller et hav af jobs på bagen, pop up koncerter, barer, diskoteker, privatfester, konfirmationer, bryllupper, firmafester, storcentre, begravelser, velgørenheds arrangementer, julefrokoster mm.

Ydermere har han deltaget i forskellige tv-shows såsom X Factor, Stjerneskud, All together now, Stjerne for en aften og Stjerneklar.

Frank Clifforth er kendt for at brage ud over scenekanten med masser af energi og sin altid nærværende optræden, hvor han synger en perlerække af både ældre og nyere hits. Han synger med hjertet, og den oprigtighed har gjort ham til en populær sanger i hele Danmark. Han mener, hvad han siger, og han føler, hvad han synger, så enkelt er det.

Frank giver sig 110% hver gang, han optræder. Sagt med andre ord; Frank Clifforth brænder igennem, når han er på scenen!

Book Frank Clifforth

Udover musikken formår Frank også at levere et festligt sceneshow med professionelt set-up af lyd og lys.

Han skræddersyr naturligvis sætlisten specielt til dit arrangement, og du er mere end velkommen til på forhånd at sende ønsker med sange, du gerne vil høre. Der er også mulighed for at bestille større bandopsætning, hvis du skulle have brug for dette.

Frank kan bookes til alle typer af arrangementer, så skal I have en uforglemmelig fest, så er det absolut Frank Clifforth, du skal have fat i.

Skriv til os hos Showbizz Danmark, hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, eller du bare er helt overbevist om, at Frank Clifforth skal optræde til dit næste arrangement. Vi hjælper dig meget gerne igennem din booking.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Frank Clifforth, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters