Book Eskild Ebbesen på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

Eskild Ebbesen

Talent og vindermentalitet

Eskild Ebbesen er en af Danmarks mest kendte sportsudøvere og foredragsholdere. Eskild Ebbesen er cand.scient. i idrætsfysiolog, og han har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af medarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen.

Eskild Ebbesen holder herudover årligt en lang række foredrag. Det er yderst...

Talent og vindermentalitet

Eskild Ebbesen er en af Danmarks mest kendte sportsudøvere og foredragsholdere. Eskild Ebbesen er cand.scient. i idrætsfysiolog, og han har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af medarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen.

Eskild Ebbesen holder herudover årligt en lang række foredrag. Det er yderst spændende og lærerige foredrag, der sætter i perspektiv, hvor meget energi og talent der skal til for at opnå de ting vi kæmper for her i livet. Eskild Ebbesen mener, at alle kan styrke deres vindermentalitet og opnå bedre præstationer i alt, hvad de foretager sig. I sine foredrag giver han sin erfaring videre og giver tilhørerne ny energi og motivation til at arbejde med deres egne målsætninger.

På Eskild Ebbesens egen resultatliste: som den eneste faste mand på 'Guld-fireren' frem til 2004 har Eskild vundet OL guld I 1996, 2004 og 2008, OL-bronze I 2000 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003. Eskild Ebbesens foredrag har forskellige temaer, men altid samme resultat for øje: Energi, velvære og endnu større livskvalitet. Skru op for koncentrationen og ned for sygefraværet med et foredrag, hvor Eskild leverer redskaberne og motivationen til, at virksomheden og den enkelte medarbejder kan begynde at se på, hvor der evt. kan sættes ind. Eskild Ebbesen kan bookes til tre forskellige foredrag:

Strong Body Strong Mind

At kroppens sundhed hænger sammen med den mentale sundhed er ingen hemmelighed for Eskild Ebbesen. Eskild Ebbesen har ikke kun gennem sin uddannelse og sin træning beskæftiget sig med sundhed, men har også i en lang årrække arbejdet med at fremme sundheden i mange danske virksomheder. I arbejdet med sundhedsfremme har Eskild Ebbesen arbejdet med alle målgrupper lige fra folk med hjertesygdomme til eliteidrætsfolk, og det fortæller han om i dette spændende foredrag.

Motivation til den sunde livsstil

Motivation er udgangspunktet, når Eskild Ebbesen giver sit indlæg og får folk i gang med en sundere livsstil. Eskild Ebbesen har ikke kun gennem sin uddannelse og sin træning beskæftiget sig med sundhed, men har også i en lang årrække arbejdet med at fremme sundheden i mange danske virksomheder. I arbejdet med sundhedsfremme har Eskild Ebbesen arbejdet med alle målgrupper lige fra folk med hjertesygdomme til eliteidrætsfolk, og den viden giver Eskild Ebbesen videre i dette foredrag.

Vejen til at blive en vinder

Dette foredrag handler først og fremmest om mentalitet. Hvad er en vinder og hvordan bliver man en vinder? Dette er nogle af de spørgsmål, Eskild Ebbesen svarer på i dette foredrag, som omhandler vindermentalitet både i hverdagen og ved præstationer på højt niveau. Alle har forskellige forudsætninger for at blive en vinder, men alle kan træne deres vindermentalitet.

Læs mereVis mindre
Eskild Ebbesen hvid baggrund stående
Eskild Ebbesen hvid baggrund stående
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk