Book Electric Avenue på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Electric Avenue

Ballroom Bliss er nu Electric Avenue!

Vi er glade og stolte over at kunne annoncere, at Ballroom Bliss nu går under navnet; Electric Avenue

Electric Avenue fortsætter den spændende rejse og bygger videre på bandets kærlighed for 80'ernes æstetik og leverer en bred vifte af musik, der strækker sig over nyere årtier og ganske dagsaktuelle hits kombineret med en blanding af klassiske pop-, rock- og discohits.

Bandet byder samtidig også et stort velkommen til deres nye forsanger; Anton, en talentfuld multiinstrumentalist med erfaring fra hundredvis af jobs. Anton vil tilføre endnu mere ungdommelig energi og alsidighed til bandets sceneoptræden.

Electric Avenue er det ultimative festband, der bringer energi, nostalgi og uforglemmelige hits til enhver fest, corporate event, eller større begivenhed. Bandets mission er at sætte gang i dansegulvet og skabe en fed atmosfære, som får festens gæster til at synge og danse natten lang!

Electric Avenue består af seks erfarne musikere, der tilsammen har mange årtiers erfaring inden for musikbranchen. Med en dyb forståelse og kærlighed for 80'ernes musik og æstetik, leverer bandet et autentisk og medrivende show, der appellerer til alle aldersgrupper og får selv den mest skeptiske gæst op på dansegulvet.

Book et festband til dit næste event

Electric Avenue tilbyder en komplet produktion, så du kan fokusere på at nyde festen. "Pakken" inkluderer professionel lyd, lys og et spektakulært sceneshow, der vil imponere dine gæster og sikre en uforglemmelig oplevelse. Det eneste du skal tænke på er at levere et publikum, der er klar til at danse og feste efter alle kunstens regler!

Ring eller skriv til os hos Showbizz Danmark, og så sørger vi for, i fællesskab med dig, at planlægge og tilrettelægge et perfekt arrangement for dig med Electric Avenue. Vi besvarer altid gerne de spørgsmål, du måtte sidde inde med angående pris, dato mm.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Electric Avenue, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters