Book Electric Avenue på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Electric Avenue

Ballroom Bliss er nu Electric Avenue!

Vi er glade og stolte over at kunne annoncere, at Ballroom Bliss nu går under navnet; Electric Avenue

Electric Avenue fortsætter den spændende rejse og bygger videre på bandets kærlighed for 80'ernes æstetik og leverer en bred vifte af musik, der strækker sig over nyere årtier og ganske dagsaktuelle hits kombineret med en blanding af klassiske pop-, rock- og discohits.

Bandet byder samtidig også et stort velkommen til deres nye forsanger; Anton, en talentfuld multiinstrumentalist med erfaring fra hundredvis af jobs. Anton vil tilføre endnu mere ungdommelig energi og alsidighed til bandets sceneoptræden.

Electric Avenue er det ultimative festband, der bringer energi, nostalgi og uforglemmelige hits til enhver fest, corporate event, eller større begivenhed. Bandets mission er at sætte gang i dansegulvet og skabe en fed atmosfære, som får festens gæster til at synge og danse natten lang!

Electric Avenue består af seks erfarne musikere, der tilsammen har mange årtiers erfaring inden for musikbranchen. Med en dyb forståelse og kærlighed for 80'ernes musik og æstetik, leverer bandet et autentisk og medrivende show, der appellerer til alle aldersgrupper og får selv den mest skeptiske gæst op på dansegulvet.

Book et festband til dit næste event

Electric Avenue tilbyder en komplet produktion, så du kan fokusere på at nyde festen. "Pakken" inkluderer professionel lyd, lys og et spektakulært sceneshow, der vil imponere dine gæster og sikre en uforglemmelig oplevelse. Det eneste du skal tænke på er at levere et publikum, der er klar til at danse og feste efter alle kunstens regler!

Ring eller skriv til os hos Showbizz Danmark, og så sørger vi for, i fællesskab med dig, at planlægge og tilrettelægge et perfekt arrangement for dig med Electric Avenue. Vi besvarer altid gerne de spørgsmål, du måtte sidde inde med angående pris, dato mm.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Electric Avenue, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters