Book Cowboyklovnen Bang-Bang - 70 27 03 07- Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Cowboyklovnen Bang-Bang

Klovnetryllerier med pistol og lasso

Når Cowboyklovnen Bang-Bang er på scenen, er der altid fart på. Som regel starter han med sin kendingsmelodi, som ikke så overraskende har titlen 'Bang-Bang'. Den sang er der efterhånden mange børn, som kender og kan synge med på. Selvfølgelig kan Bang-Bang også svinge med lasso (det skal en cowboy jo kunne), men han kan også trylle med lassoen og lave forskellige rebtricks.

Bang-Bang er også rigtig god til at ramme med sin pistol. Han kan skyde balloner i stykker på lang afstand. Nogle gange får en fra publikum lov til skyde med hans seksløber og får muligheden for, at se om han eller hun også kan ramme. Bang-Bang kan også piske med pisk, kaste med knive, stikke en brændende fakkel igennem armen uden at komme til skade og meget mere.

Cowboyklovnen elsker at spille og synge, og derfor har han skrevet mange sange, også nogle som publikum kan være med til. Her må man stampe med fødderne, klappe på lårene, klappe på maven og ryste på hovedet. Glæd dig til et sceneshow med vrinsk i yehaaaaw!

Galleri
Referencer
Print
Cowboyklovnen Bang-Bang med hvide handsker

Klovnetryllerier med pistol og lasso

Når Cowboyklovnen Bang-Bang er på scenen, er der altid fart på. Som regel starter han med sin kendingsmelodi, som ikke så overraskende har titlen 'Bang-Bang'. Den sang er der efterhånden mange børn, som kender og kan synge med på. Selvfølgelig kan Bang-Bang også svinge med lasso (det skal en cowboy jo kunne), men han kan også trylle med lassoen og lave forskellige rebtricks. Bang-Bang er også rigtig god til at ramme med sin pistol. Han kan skyde balloner i stykker på lang afstand. Nogle gange får en fra publikum lov til skyde med hans seksløber og får muligheden for, at se om han eller hun også kan ramme. Bang-Bang kan også piske med pisk, kaste med knive, stikke en brændende fakkel igennem armen uden at komme til skade og meget mere. Cowboyklovnen elsker at spille og synge, og derfor har han skrevet mange sange, også nogle som publikum kan være med til. Her må man stampe med fødderne, klappe på lårene, klappe på maven og ryste på hovedet. Glæd dig til et sceneshow med vrinsk i yehaaaaw!
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Dette siger kunderne om Showbizz Danmark

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters