Book Brian Holm på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

Brian Holm

Nærværende og tankevækkende foredrag

Brian Holm er foredragsholder, tidligere professionel cykelrytter og medstudievært på Viasat Sport 1's cykelmagasin og sportsdirektør. Han er engageret og passioneret omkring sporten og fortæller livligt om livet i overhalingsbanen. Han holder foredrag om livet som elitesportsmand, og hvad det har medført af afsavn, stress, motivation og karriereskift.

I sit foredrag fortæller Brian Holm om at lede verdens bedste cykelhold. Hvad det har haft af betydning for motivation af ryttere og ansatte, dopingproblemer i medierne og meget andet. Publikum bliver derfor sat ind i de forskellige op- og nedture, der har fulgt med både på privatfronten og gennem sin karriere fyldt med landevejscykling.

Cykelrytteren Brian Holm

Livet som elitesportsudøver og professionel cykelrytter har båret mange sejre med sig. Brian Holm har imponeret både som cykelrytter og sportsdirektør inden for cykelsporten. Som ordsproget lyder - højt at flyve, dybt at falde. Som bekendt har der også været en bagside af medajlen. Offentligt har han måtte erkende sit indtag af EPO i sin tid som rytter for Telekom.

Brian Holm skildrer sine erindringer og gode minder om tiden som cykelrytter i sin bog Glæden og Smerten, som han udgav i 2002. Senere hen udgav han endnu en bog med titlen Den sidste kilometer, hvor han fortæller om at skulle leve sit liv med en kræftdiagnose. Både i hans bøger og særligt i sit foredrag kommer du ind under huden på den indlevende sportsmand.

Book Brian Holm

Skal du arrangere et event med sportsengagerede folk? Eller kunne et friskt indspark af en tidligere professionel cykelrytter passe til jeres konference eller firmaarrangement, så book Brian Holm. Hvad end dit publikum er sportsinteresserede eller ej, vil et foredrag om personlige erfaringer, karriere og vindermentalitet være relevant for de fleste.

Hos Showbizz Danmark er vi dig behjælpelig med at finde det rette underholdning til dit event. Kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller send en mail til showbizz@showbizz.dk og få afklaret alle dine spørgsmål angående ledige datoer og pris på Brian Holm.

Hvis du er nysgerrig på vores store udvalg af underholdning, foredragsholdere og konferencier, så tag et kig på vores hjemmeside og Instagramprofil, hvor vi deler videoer af vores dygtige artister.

Galleri
Pris
Print
Biran Holm stående

Ønsker du priser på Brian Holm, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?