Book After Midnight på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

After Midnight

Et festfyrværkeri af danseglade toner

After Midnight består af fem talentfulde musikere fra Fyn. De kører land og rige rundt med et festfyrværkeri af et show i bagagerummet for at give dig og dine gæster den bedste fest. Repertoiret består af mere end 70 af de største hits fra de sidste 7 årtier. After Midnight leverer dansevenlig livemusik i et bredt udvalg af genrer - alt lige fra de gamle 80’er hits til moderne ørehængere - og alt hvad der ellers skulle befinde sig derimellem. Heriblandt kan vi nævne kunstnere som Kim Larsen, TV2 og Queen, til navne som Andreas Odbjerg, Bruno Mars, The Minds of 99 og Ed Sheeran. Med mere end 5 års erfaring og en knivskarp sans for at sammensætte det helt rigtige repertoire til enhver fest, er der garanti for at alle får slidt danseskoene op! Bandets referenceliste tæller privatfester, halfester og et hav af firmafester – og måske også din næste fest?

Et fyldt dansegulv

After Midnight tager opgaven med at skabe en fest meget seriøst og går langt for at tilpasse sig publikums ønsker. Set-listen er lang, så det bliver svært at finde noget After Midnight ikke kan spille og dansegulvet fyldes med garanti fra start til slut. Med til showet hører naturligvis en masse festligt lys, som giver den perfekte stemning under festen - selvfølgelig tilpasset forhold og gæster. Der er også mulighed for fx. røgmaskine og andre hemmeligheder, hvis det ønskes. Forud for hver optræden ligger mange timers arbejde i øvelokalet. Fordi bandet elsker at levere det allerbedste, hver gang de går på scenen men også fordi de gerne vil gøre lyden til deres egen.

After Midnight optræder i hele Danmark året rundt og kan bookes til bl.a. bryllupper, fødselsdage, firmafester, halfester, julefrokoster og en masse andre festlige lejligheder. Kontakt os gerne for ledige datoer og en pris skræddersyet til dit arrangement. Du kan benytte formularen her på siden eller ringe på telefon 70 27 03 07. Du er også velkommen til at skrive til os på showbizz@showbizz.dk.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på After Midnight, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg After Midnight på Facebook
Følg After Midnight på Instagram
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om After Midnight

Edin Elezovic - Borg Automotive

"Vi bookede igen i år After Midnight til vores julefrokost – og det var endnu engang det BEDSTE valg! De spillede velkendte og festlige sange hele vejen igennem aftenen, hvor alle kunne være med på både fællessang og dansegulv. De formåede at spille sange fra alle årtier, hvilket var HELT perfekt, da publikum også spændte bredt rent aldersmæssigt! De største og varmeste anbefalinger fra 80 glade julefrokost-deltagere"

John-Carl Christensen

"Professionelle folk, som både forstår at sætte gang i festen, men som også kommunikere effektivt. Desuden var de utrolig fleksible omkring arrangementet og var klar til tiden uden nogen problemer. Ydermere hjalp pianisten/forsangeren med en musikquiz som var julefrokostens underholdning, i form af 15 sange som skulle gættes - det var perfekt! Vi følte os i trygge hænder hele vejen, lige fra bestilling til vi var færdige med julefrokosten. De varmeste anbefalinger fra en julefrokost for 145 mennesker mellem 18 og 65 år".

Mvh Martin - SBS

"After Midnight spillede til vores årlige firmafest hos SBS i Svendborg - og de gjorde det til UG! Alle gæster var simpelthen ellevilde med dem, og blev spurgt flere gange, om jeg havde sørget for at få dem booket til næste år igen! Vi kan kun give de bedste anbefalinger til After Midnight".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?