forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ole Opfinder og huskekatten

Ole Opfinder og huskekatten

Skæve indfald og kugleskøre idéer

I Ole Opfinders forunderlige værksted er luften altid tyk af skæve indfald og kugleskøre ideer. Den storrygende og frække opfindermaskine spiller en central rolle i den yderst distræte Ole Opfinders univers. Maskinen er ikke altid lige medgørlig, når den skal hjælpe med Oles geniale opfindelser. 


Samspillet mellem den meget forvirrede opfinder og opfindermaskinen som assistent skaber konstant forvirring og overraskelser under hele forestillingen – og det sikrer samtidig, at lattermusklerne holdes i gang. Alt, hvad der kan gå skævt, går skævt, og ingen kan vide sig sikre. 

Opfindermaskinen har sin helt egen måde at udtrykke sig på, og selvom Ole snakker med den og prøver at skælde lidt ud, er det sjældent, at maskinen hører ordentlig efter. I røg og damp kæmper Ole Opfinder med sin genstridige maskine, og han prøver gennem hele forestillingen at bevise sin genialitet inden for opfinderkunsten. 

I bedste Geo Gearløs-stil vælter det frem med det ene mærkværdige påhit efter det andet. Lykkes det nogensinde Ole Opfinder at få maskinen til at hjælpe med at skabe den uovertrufne huskehat?

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen