forespørgselsliste

Din liste er tom >

Smokie Jam

Smokie Jam

Hits alle husker

Har Smokie ikke lige tid, eller er budgettet ikke til det, så er der stadig mulighed for et ”kanon” arrangement med den ægte Smokie-stemning og lyd med nok Europas bedste alternativ.


Selv inkarnerede Smokie-fans fra såvel Danmark, som Sverige og Tyskland roser bandet for deres fantastiske lighed med originalerne.


Smokie Jam består af 6 mand. Alle er musikere med mange års erfaring. Bandet er samlet med det primære formål, at give publikum en festlig tur ned ad 'Memory Lane' med genhør af Smokies mange store ørehængende hits. Hvem husker ikke Oh Carol', For a Few Dollars more', Lay back in the Arms of Someone', Needles and Pins' og ikke mindst det udødelige hit, Living next Door to Alice'.


Du kender garanteret mange flere, når du først oplever Smokie Jam levere varen med firestemmigt kor og den rustne stemme i forgrunden.


Bandet kan også bestiles til at blande eller separat sæt, med klassiske rocknumre, som Smokie ville spille dem (hvis de kunne).

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen