forespørgselsliste

Din liste er tom >

Gas-Bi-Dua

Gas-Bi-Dua

Gasolin møder Shubidua

Gas-Bi-Dua forener det bedste fra de to største danske bands gennem tiden, nemlig Gasolin og Shubidua.


Bandets fire medlemmer har nærmest en fælles fortid, idet de alle havde en ungdom præget af islandske trøjer, knallertkørekort, hessianbeklædte vægge og Klub-8 værelser. Alle havde en kassettebåndssamling spækket med hits som Rabalderstræde, Stærk Tobak, Langebro og Folkevognen, der strømmede ud af højtalerne, alt imens der blev svedt over færdighedsregning, stilskrivning og kærestebreve til Smukke Linda, Joanna, Inga og Katinka. 


Kærligheden til ungdommens helte i Gasolin og ShuBiDua har samlet drengene i 70’er festorkestret GAS-BI-DUA. Et solidt orkester, hvor der bliver sparket gas i Shubberne og fyret op under Gasserne. En koncert med Gas-Bi-Dua er fællessang, svedige guitarsoloer og udødelige klassikere. Med andre ord, det bedste til dig og dine venner. 


Bandet består af Karsten Gregers Lund (sang & guitar), Rolf Skinbjerg (guitar & kor), Morten Knudsen (trommer), og Brian Lynge (bas). 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen