forespørgselsliste

Din liste er tom >

Funkarella

Funkarella

Stilfuld, tempofyldt og sexet partymusik

Funkarella er et partyband i den absolutte topklasse. De spiller op med langt over 300 km/t på partybeatet med deres fem mand store festorkester. Missionen er hver gang at fylde dansegulvet til bristepunktet fra start til slut. Det gøres ved hjælp af de største dansevenlige funky og soulfyldte klassikere fra de sidste 40 år. 


Publikum bliver taget på en rejse fra 70'ernes James Brown og Aretha Franklin via 80'ernes Stevie Wonder, 90'ernes Det Brune Punktum til 00'ernes Amy Winehouse og Duffy. Spilleglæde, improvisation og musikalsk leg gør Funkarellas koncerter til en unik, levende og altid gennemført oplevelse for publikum, hvad enten det er til bryllupper, firmafester eller festivaller i hele Danmark. Ved særlige lejligheder kan Funkarella udvides med en fantastisk blæsersektion, der gør oplevelsen endnu mere intens. 


Funkarella medbringer altid selv lyd- og lysudstyr til fester med op til 300 personer. Hvis arrangementet er større, arrangeres et professionelt lydproduktionsfirma, så koncerter op til 5.000 personer kan gennemføres. Spænd sikkerhedsselen, læn dig trygt tilbage i sædet, og nyd turen på dansegulvet, når Funkarella leverer sexet, funky og glad musik.       

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen