forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ester Brohus

Ester Brohus

Central kunstner i dansk country og folk rock

Ester Brohus har et bankende countryhjerte, og med sin karakteristiske stemme kombinerer hun engelsksproget roots-musik med countrymusikkens enkelhed og rockens puls. Ester Brohus optræder til festivaler, i kulturhuse, og til mindre og intime koncerter samt kirkekoncerter. 


Allerede som barn optrådte Ester Brohus med sin familie med kristen musik, særligt gospel. Midt i 1980'erne begyndte hun at arbejde med egne sange, med inspiration fra den amerikanske countryrock. Debutalbummet 'The Perfect Way' fra 1992 blev begyndelsen på en udvikling, der har gjort Ester Brohus til en central kunstner i dansk country- og folkrock.  Titelsangen, der er skrevet af Søren Jacobsen og Ivan Pedersen, blev et stort hit. 


Ester Brohus har opnået en stribe Music Awards, bl.a. som 'Årets Bedste Sangskriver', og branchen har rost hende til skyerne for hendes fortolkninger og evne til at fordybe sig i country'en.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen