forespørgselsliste

Din liste er tom >

Bittersweet

Bittersweet

Den bittersøde festmusik

Bittersweet har siden starten i 1999 oparbejdet et stærkt brand og en stor kundekreds i Danmark. Orkestret hører til i den gode ende af de danske dansebands og med såvel mandlig som kvindelig vokal er der garanti for stor spændvidde i repertoiret.


Bittersweet spiller alsidig og vellydende dansemusik – altid tilpasset publikum og konceptet er enkelt og populært – ”hits fra de sidste 50 år ”


Repertoiret omfatter numre af mange kendte danske og internationale kunstnere, discomusik fra 70’erne, masser af de populære hits fra 80érne samt de mest populære numre op igennem 90’erne, 0’erne og frem til i dag. Bittersweet spiller bl.a. musik af Sanne Salomonsen, Ray-dee-ohh, Dodo and the Dodoes, Danser Med Drenge, Abba, Tina Turner, Earth Wind and Fire og mange mange flere. Alle er repræsenteret med deres største hits.


Bittersweet optræder altid med godt humør og en seriøs indstilling. Musikalsk topkvalitet er en selvfølge. Lyd- og lysanlæg er det bedste på markedet og fleksibelt således at det kan tilpasses arrangementer af enhver størrelse.


Bittersweet spiller over hele Danmark og kundekredsen omfatter en lang række af hoteller, restauranter, foreninger og firmaer.

Såfremt der ønskes dinermusik kan Bittersweet bookes sammen med en pianist, en DJ eller vi kan tilbyde at afspille lounge- eller hyggemusik over vores lydanlæg.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen