forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kasper Jensen - fra talent 2008

Kasper Jensen - fra talent 2008

Multikunstner i verdensklasse med den kloge papegøje

Kasper Jensen blev landsberømt i Danmark, da han medvirkede i TV-udsendelsen 'Talent 2008'. Her fremførte han et fantastisk mimisk nummer med en kuffert, men Kasper Jensen kan meget mere end det: Faktisk er han en multiartist i verdensklasse, der med tempo og fart fremfører utrolige cirkustricks, klovnede krumspring og gakkede gangarter. Her er masser af morskab, for børn og voksne. 


Med humor og snak præsenteres en lang række fantastiske tricks, som udføres med største behændighed. En bred vifte af mime, jonglering, akrobatik og multiartisteri i verdensklasse, som kan nydes af absolut alle. Som noget nyt medbringer Kasper Jensen papegøjen Tanja, hvilket gør showet endnu mere spektakulært. Den talende papegøje Tanja er en Grå Jaco også kaldet Gråpapegøjen, der regnes blandt de klogeste dyr på planeten. 


I showet udfører papegøjen Tanja en lang række raffinerede og fantastiske tricks. Kasper Jensen har trænet med Tanja, siden hun var bare fire måneder gammel. De har levet tæt sammen, og Tanja har udviklet et utroligt stort repertoire. 


Kom og oplev Tanja på tæt hold, når hun laver tricks med småting, små cirkustricks, genkender farver, danser, fløjter og taler.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen