forespørgselsliste

Din liste er tom >

Lei Moe

Lei Moe

Nyt album og klar til landevejene

Lei Moe  har udgivet sin første single ”Honey” i 2020,  en Duet med Troels Lyby.  Nu i 2021 udgiver hun  “Mighty Good Thing” feat. Joey Moe numrene er optakt til hendes kommende album, som forventes release i april 2021. 

Vi kender alle Lei Moe som legendarisk og eftertragtet korsangerinde gennem de sidste 40 år. Men et tilfældigt møde med musikeren og sangskriveren Morten Wittrock, tændte en indre gnist i Lei Moe til at springe ud som solist.  Når man hører numrene er man ikke i tvivl hvorfor.  Det er simpelthen fed soul musik, som man ikke kan sidde stille til.  


Fra marts 2021 er Lei Moe og band klar til spillestederne, kulturhusene og sommerens festivaler

Lidt om Lei Moe:

Lei har turneret med et utal af bands og solister:  Randy Crawford (Europa og Australien), Peter Belli, Rugsted Kreutzfeldt, Radiojazzgruppen, Ariel, Henrik Strube, Skunk Funk, DynaMoe, Lei Moe band.  Efter at have turneret med Randy Crawford blev det til mere kor for forskellige kunstnere i både TV shows, Melodi grand prix’er...osv.    Lei Moe har rødder til Hawai og er født ud af en meget musikalsk familie af forældrene Tau Moe og Lisssi Petersen, som er kendt fra det i 50erne kendte popband Malihini Hawaiians, hvor Lissi Petersen var forsanger. 


Lei Moe’s live band består af:

Lei Moe: vokal
Keys Morten Wittrock 
Guitar: Søren Bøje
Trommer: Neils Ratzer
Bas: Mikkel Risum

Kan også bookes i trio set-up.Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen