forespørgselsliste

Din liste er tom >

Henning og kaninen

Henning og kaninen

Kendt fra "Danmark har talent"

NYHED: Henning & Kaninen


Den populære sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen, der for alvor fik sit gennembrud i ”Danmark har talent” på TV2, er klar med en super mobil aktivitet: Henning & Kaninen. 


Henning Nielsen har tryllet en kanin frem fra hatten. Ikke en hvilken som helst kanin, men en vaskeægte trylle-kanin. Henning Nielsen har imidlertid doseret med lidt for meget tryllestøv og trylleformularer – i hvert fald er kaninen blevet umanerlig stor, og ikke nok med det: Kaninen har også magiske evner, så nu har kaninen tryllet Henning Nielsen ned i tryllehatten og bærer rundt med ham. I denne Corona tid medbringer Henning og Kaninen en magisk tryllestav, der sørger for lidt håndsprit til alle, de møder på deres vej.


Glæd dig til et magisk møde med kaninen og tryllekunstneren Henning Nielsen – sjældent har man mødt en tryllekunstner, der i den grad bliver båret frem!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen