forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ida og Mads

Ida og Mads

Lav din egen plakat

Alle kan lave vægkunst; børn som voksne. Ida og Mads fra plakatvirksomheden Taishō (Vindere af TV2’s Nybyggerne 2019) vil stå klar med materialer og gode råd. 


De deltagende vil kunne lave collager og illustrationer – eller måske en kombination af begge dele? Der er ingen regler for, hvad man skal lave, andet end at formatet er A4, og så er det ellers bare at slippe fantasien og kreativiteten løs. 


Ida er uddannet grafisk designer og kan hjælpe med alt fra forslag til motiv, tegne-tips, farvekombinationer, kompositioner eller hvad man nu har brug for hjælp til. Man behøver hverken kunne tegne eller at være specielt kreativ – sammen finder vi på noget fint at lave.


Ida og Mads vil medbringe forskellige kvalitetspapir i forskellige farver, magasiner og blade til collage, tuscher, lim og hvad man ellers skal bruge for at skabe sit eget vægkunst. Når man er færdig, får man sin hjemmelavede plakat med sig i en fin cellofanlomme. Derudover vil der være diverse eksempler på plakater – så kan man jo lade sig inspirere eller forsøge at lave noget magen til det, man ser. 


Ida og Mads medbringer:

Materialer til 100 plakater:

- kvalitetspapir i forskellige farver (i A4–mål)

- limstifter

- tegnegrej

- blade og magasiner til collage

- cellofanlommer til færdige plakater

- diverse eksempler på plakater til inspiration

- voksduge

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen