forespørgselsliste

Din liste er tom >

HabenGoods Juleknas stomp

HabenGoods Juleknas stomp

Giver kagedåsen en anden lyd

”Hvor er det fantastisk – jeg er helt vild med jer!”, sådan lød det fra Peter Frödin, da den fynske stomp-showgruppe HabenGoods deltog i ”Danmark har talent” i foråret 2018. Resten af dommerpanelet var også vilde med HabenGoods, og siden ”Danmark har talent”-deltagelsen har der været rift efter HabenGoods til et væld af forskellige arrangementer. 


Fra midt november og i december kan de tre legesyge kammerater Morten, Per og Michael bookes med HabenGoods Juleknas, hvor HabenGoods leverer en forrygende, anderledes jule-streetparade. Der er garanti for, at det vil vække opsigt, når HabenGoods cykler gennem gaden eller centret med glade julerytmer for at stoppe op undervejs og levere street-stomp-pop-up koncerter. Her kan publikum opleve Jingle Bells og Cool Jul i et spektakulært remix, når HabenGoods slår et slag for, at det er muligt at forvandle skrot til musikalske stomp instrumenter. 


På helt tæt hold kan publikum opleve HabenGoods, når de frembringer hårdtslående beats, charmerende stomp-rytmer og kendte melodistykker med både julens melodier, filmklassikere og legendariske rocknumre. Hele familien bliver med garanti revet med, når Habengoods spreder good vibes i gaderne/centret med inciterende rytmer og mandhaftige glimt i øjet - og får julens sprøde kagedåser til at lyde, som man ikke troede muligt.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen