forespørgselsliste

Din liste er tom >

TotenTarzan aus Tyrol

TotenTarzan aus Tyrol

Tyroler Spaß og drummedy med Kalle Mathiesen

Figuren TotenTarzan er en ny Kalle Mathiesen figur, som optræder til Oktoberfester, på Bier Bars og hvor afterskiieng, øl-fest, Wienerschnitzel og tanzen er aktuelt.


TotenTarzan er gået solo efter et par måneder som trommeschlager i Hansi Hinterseers band og fremfører bl.a. hittet 'Untergang Im Unterhose'. Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd, og en god portion selvironi, serverer TotenTarzan, alias Kalle Mathiesen, musikalsk underholdning i verdensklasse.


Kalle Mathiesen er efterhånden kendt fra både TV-programmerne Ramasjang, Natholdet, So Ein Ding, My Danish Collection og radioprogrammet Weekendsax på Radio 24/7. Kalle er skandinavisk mester i Loopstation og uddannet på Det Rytmiske Musikkonservatorium i KBH så man er i gode tysk/danske showbizz hænder, hvis man vælger en aften med TotenTarzan.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen