forespørgselsliste

Din liste er tom >

Total Hip Replacement

Total Hip Replacement

Nyfortolker og forener reggae, soul og funk med afrikansk highlife

Total Hip Replacement er et ungt, energisk og sprudlende orkester med mere end 200 koncerter og flereudlandsrejser i bagagen. Når de spiller koncerter er det en fest på scenen, en smittende spilleglæde og seriøsemusikalske budskaber, der omfavner publikum.


Bandet nyfortolker og forener reggae, soul og funk med afrikansk highlife, inspireret af Bob Marley, The BlackSeeds, Fat Freddys Drop og den moderne new zealandske reggaescene.


Efter to succesfulde EP´er (Keep the Fire Alive 2015 og A New Generation 2016) udgav bandet deresdebutalbum i april 2018. Bandet har atter haft et tæt og sprudlende samarbejde med producer DennisAhlgren, der er en af de faste kræfter bag Tina Dickow og Vincent Van Go Go.


Bandet har et specielt forhold til Afrika og har rejst til Ghana flere gange, hvor de blandt andet har spillet påfestivaler, skoler, store tv-shows og er blevet inspireret af dygtige ghanesiske musikere og deres energisketilgang til musikken. I november 2016 tog bandet til Tanzania, hvor de blev mødt med stor entusiasme ogflere invitationer til store festivaler. Det førte til en 10 koncerters turne i november 2017, hvor bandetturnerede i Kenya, Tanzania og Zanzibar. 2018 førte til flere udlandrejser til Ghana, Finland, Island ogTyskland.


Bandet er opsat på at spille mange koncerter i 2019 og stræber især efter at blive en markant del af dendanske festivalsæson.


Victor West Hosbond, Vokal og Basun - Andrea Maagaard, Keys - Carl West Hosbond, Guitar og kor - Anton Grøn, Bas - Alexander Dutschke, Trommer - Lasse Damsgaard, Saxofon - Nadia Safwat, Trompet.


Gaffa skriver om Total Hip Replacement på Folkemødet 2016:


”Jeg hørte deres første plade for et år siden, og det var bestemt lovende, men udviklingen har siden da væretimponerende, og de optræder med en på et gang uhøjtideligt og respektfuldt take på de caribiske genrer i etdybt funky miks med tekster, der rammer.” GAFFA


Gaffa skriver om Total Hip Replacement der vandt talentpris på Skanderborg Festival 2017:


”De spillede en overvældende god og swingende koncert, fyldt op med hooks og horn. Uden tvivl årets mestgennemmusikalske show… Det unge reggaeband fra Aarhus havde publikum i deres hule hånd fra start tilslut. Umuligt at stå stille til, og med en frontfigur der ejer den scene 100 procent.” GAFFA

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktet







Share
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen