forespørgselsliste

Din liste er tom >

Kim Sagild & Orkester

Kim Sagild & Orkester

En moderne fusion af nordisk, blues og brasiliansk inspireret musik

Kim Sagild præsenterer sange fra sit nye dansksprogede album: ”Som en hund uden snor, en fuld der skråler med i kor, føler jeg mig fri”


Kim Sagild og hans orkester præsenterer sange fra det nye album. Tekster der med lethed og dybde fortæller om frigørelse, om det fede ved endelig ikke at være ung mere, tidens modebegreber, selvovervurdering, ro, kærlighed, livet og døden.


I rollen som sangskriver har Kim Sagild ønsket at skrive, spille og fremføre sin musik på nye præmisser. Alle sange på albummet er indspillet live i eget studie uden brug af loops, sampling og programmering med autentisk livesound.

Det er den sound af nordisk, blues og brasiliansk inspireret musik med klare referencer til de unge år i Buki Yamaz, man kan opleve til koncerterne.


Siden 70`erne har Kim Sagild arbejdet som musiker, producer, sideman, komponist og orkesterleder, med en lang række danske musik og teaterpersonligheder.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen