forespørgselsliste

Din liste er tom >

Line Vittrup

Line Vittrup

Cirkus Workshop med en ægte cirkusprinsesse

Har I lyst og mod på at prøve kræfter med cirkuslivets og mærke cirkus livet tæt på - så book Line Vittrups Cirkus Workshop. 

Line Vittrup mestrer stort set alt indenfor de forskellige cirkusdiscipliner som klovneri, jonglering med kegler og tørklæder, bolde og ringe samt diabolo, poi, trapez, akrobatik og trylleri. 

Line Vittrup og hendes assistent, viser dig hvordan du bliver din egen cirkusartist. Kom og leg med, men giv agt, og pas på flyvende genstande og ømme lattermuskler. Line Vittrup gør meget ud af, at det er op til den enkelte at få det ud af det, som han eller hun ønsker og det er meget forskelligt for hvert enkelt person, specielt når det er børn. Cirkus Workshop er alletiders idé til centret, gågaden eller firmafesten, men også en super idé til teambuilding eller ”icebreaker” ved personalearrangementet. Line Vittrup er super god til både børn og voksne. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen