forespørgselsliste

Din liste er tom >

Line Vittrup

Line Vittrup

Cirkus Workshop med en ægte cirkusprinsesse

Cirkusprinsessen Line Vittrup giver dig mulighed for at mærke cirkuslivet helt tæt på med en uforglemmelig og magisk workshop. 

Line Vittrup mestrer stort set alt indenfor de forskellige cirkusdiscipliner som klovneri, jonglering med kegler og tørklæder, bolde og ringe samt diabolo, poi, trapez, akrobatik og trylleri. 


Hun og hendes assistent viser dig, hvordan du bliver din helt egen cirkusartist. Kom og leg med, men giv agt, og pas på flyvende genstande og ømme lattermuskler. Line Vittrup gør meget ud af, at det er op til den enkelte at få det ud af det, som han eller hun ønsker, og det er meget forskelligt for hver enkelt person, specielt når det er børn. 


Cirkus Workshop er alletiders idé til centret, gågaden eller firmafesten, men også en super idé til teambuilding eller som ”icebreaker” ved personalearrangementet. Line Vittrup tilpasser workshoppen til sit publikum og kan både hyres til arrangementer for børn og voksne. 

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen