forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ramblin' Midnight

Ramblin' Midnight

Sveddryppende elektrisk blues, 60/70’er rock og folk

Ramblin' Midnight er en trio bestående af Niels Bo Poulsen, Rasmus Boje-Nielsen og Jan Edvard. De tre dygtige musikere kender hinanden fra det nordjyske musikmiljø, hvor de har spillet på kryds og tværs i diverse sammenhænge. Her er de tre garvede musikere gået sammen til fordel for deres fælles passion for amerikansk blues, folk og rock. 


Når Ramblin' Midnight lægger fra land, er det med et rå-svingende groove og ægte nerve, der på et øjeblik skyder stemningen op til kogepunktet. Trioen er skarpt bevæbnet med et repertoire af velkendte sange indenfor blues, rock og folk. Du og dit publikum vil bl.a. kunne høre fortolkninger af Clapton, Stevie Ray Vaughen, B.B. King, Lynyrd Skynyrd, Tom Petty, Dylan, Creedence, J.J. Cale. Der er med andre ord lagt op til vaskeægte værtshusstemning. 


Er du til roadhouse-stemning og god musik leveret med ægte nerve og indlevelse til det øldrikkende publikum, rammer du plet med Ramblin' Midnight.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen