forespørgselsliste

Din liste er tom >

Ole Gas

Ole Gas

Danmarks bedste Kim Larsen entertainer

Ole Gas er en vaskeægte spillemand og entertainer, som ikke kun har hjertet på det helt rette sted, men som også er en af de allerbedste Kim Larsen fortolkere, vi har i dette land.

Ole Gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Når man oplever Ole Gas for første gang, er mange i tvivl om, om det er den rigtige Kim Larsen selv, der står på scenen. Mange publikummer og arrangører har udtalt: 'Han er entertainer af storformat'. Ole Gas er også frontfigur i det populære Ole Gas Band.

Her spiller Ole Gas sammen med fire musikalske og kompetente musikere fra det aalborgensiske musikmiljø og sammen udgør de et af Danmarks mest populære Kim Larsen jambands.

En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme. Når man som publikum oplever Ole Gas, der altid spiller og synger 100% live, så bliver man helt nostalgisk og kommer altid i godt humør, for her går alt op i en højere enhed. Som pressen tit har skrevet om Ole Gas: 'Herfra kan vi kun sige, at Ole Gas er en sand fornøjelse, både øjne og øre skal opleve ham live'.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen