forespørgselsliste

Din liste er tom >

Hotel Heartbreak

Hotel Heartbreak

Hjerteknusende Elvis-musik

Hotel Heartbreak er en ny duo bestående af to garvede musikere, som fortolker sange fra Elvis´ bagkatalog. Sange, der bl.a. omhandler sorg, fattigdom, lykkelig og ulykkelig kærlighed. Jan Edvard på guitar og sang og Andreas O`Carroll på guitar og kor. 


De mødte hinanden i 2003 ved den lokale Bluesjam i Aalborg, som Jan Edvard var stifter af og stadig er fast jamvært ved. De næste par år spillede de sammen i trioen Spoons, som leverede akustiske fortolkninger af klassiske rocknumre. Spoons spillede hundredvis af jobs rundt omkring i Jylland på barer og til fester. 


Jan Edvard spiller desuden i bluesbandet Beggars Blue, som har flere udgivelser bag sig, og han har udgivet et solo album i eget navn. Andreas O'Carroll spiller i bandet Den Røde Tråd og det pladeaktuelle bluesband Blauværk. Nu har de to så genoptaget samarbejdet og kastet sig over det repertoire, der er blevet fremført af ”Kongen af Rock”. Hotel Heartbreak leverer velspillet musik og en hyggelig stemning med korte fortællinger om sangene og Elvis.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen