forespørgselsliste

Din liste er tom >

Halfdanskerne

Halfdanskerne

Visefortolkning i særklasse

Siden Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold i 2008 begyndte deres samarbejde om at arrangere og fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, er det kun gået fremad. De tre musikere er blevet kendte under navnet Halfdanskerne, og år efter år er det blevet til flere og flere udsolgte koncerter i hele landet. 


Når Halfdanskerne er på plakaten, strømmer folk i alle aldre til. Halfdanskerne har nemlig alt, hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske, danske sangskat og historierne bag. De har en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante og aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner samt en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter. Halfdanskerne fyrer den af på scenen og akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger. 


Samlet set leverer Halfdanskerne en koncertoplevelse i absolut topklasse. Halfdanskerne har allerede været landet rundt flere gange og har udgivet fire albums, senest ”De største sange”, som udkom i 2017. Halfdanskerne har også lavet TV og lokalradio, og de har en stor skare af begejstrede fans, som følger dem på Facebook, YouTube og andre sociale medier. Få en forrygende aften med visefortolkning i topklasse, fuld gang i den på scenen og masser af humor.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon
COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen