forespørgselsliste

Din liste er tom >

Butterflies

Butterflies

Altid noget for enhver smag

Den spilleglade duo der lægger vægt i underholdningen


BRIAN PEDERSEN på keyboard og sang samt HENRIK ”FÆTTER” PEDERSEN på trommer og sang udgør duoen BUTTERFLIES. De bor på hver sin side af Storstrømsbroen på henholdsvis Falster og Fuglebjerg. De to fætre kan i 2018 fejre, deres 30 års jubilæum på de skrå brædder – og de har tænkt sig at blive ved mange år ud i fremtiden, for som de siger med et smil på læben ”vi kan slet ikke undvære det”.


Siden 2007 har BUTTERFLIES ved flere lejligheder optrådt som backing for flere danske kunstnere, på tv i det kendte program TOP CHARLIE og på DK4.


BUTTERFLIES spiller til alt lige fra byfester f.eks. Vordingborg Festuge, festivaler f.eks Sølund Festival, firmafest, en familiefest i det hyggelige forsamlingshus og kæmpe halbal med en masse festglade mennesker. Det klarer de med samme engagement over for gæsterne og der gøres en dyd ud af at spille så bredt et repertoire som muligt. Intet arrangement er for lille, ej heller for stort til BUTTERFLIES. 


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen