forespørgselsliste

Din liste er tom >

Bibbi & Snif

Bibbi & Snif

Country i blodet

Far, Snif og datter, Bibbi begyndte at spille sammen og optræde som Chick'n'Roosters, da Bibbi var 15 år, men de skiftede navn til Bibbi & Snif i forbindelse med Talentshow 2010, hvor de nåede semifinalen. 


Bibbi & Snif er et af landets mest erfarne, rutinerede og sammenspillede countrybands. 100 vis af koncerter og fester er det blevet til; På festivaler, i klubber, på spillesteder, til fødselsdage, på countrymesser, i udlandet. Bandet har bl.a. spillet i Sverige, Norge, Tyskland, Estland, Holland og Frankrig, hvor de,de seneste par år har spillet til Le Mans. Bibbi & Snif har været i heavy rotation på TV2 Charlie, DK4, P4, P5 og lokalradioer, og de amerikanske radiostationer har også fået øjnene op for det danske countryband. Bibbi & Snif er nemlig noget så sjældent som et dansk countryband, der skriver deres egne sange, og det kan folk godt lide!


Det syvende album fra Bibbi & Snif er bandets første coverplade. Det ottende, der er i gang med at blive indspillet, er - igen - med egne sange. Bibbi & Snif viderebringer arven fra genrens koryfæer, uden at pille for meget ved den traditionelle countryskabelon, men i stedet betror de sig til de klassiske dyder, der ligger så dybt i genren. Bandet har dog sin helt egen lyd i kraft af unikke vokaler, tydelig signatur-sound og en stærk musikalsk personlighed. 


Vigtigst af alt så er Bibbi & Snif et fremragende liveband. Med dem er festen i sikre hænder. De er eksperter i at læse publikum og tilpasse sig situationen. Der leveres en oplagt præstation hver gang. De kan bookes som duo, trio og med fuldt band, hvor de gøres selskab på scenen af ingen ringere end Henrik Skriver, Kim Eland, Ole Albrechtsen og det unge talent Jarl Strømfeldt.


Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen