forespørgselsliste

Din liste er tom >

Mash Up

Mash Up

Musik af popmusikkens største navne

Fem verdenskendte ikoner tager dig med på en musikalsk rejse gennem tiden til deres udsmykkede og farverige festverden. Det er her al hitmusik lever, hvert et dansetrin er blevet til, og hvor kun koncertstedets fysiske rammer sætter begrænsninger for oplevelsen. 


Mash Up giver dig hitmusikken indenfor de sidste fem årtier i et sprudlende, velspillet og nærværende show med mange hundrede kilo sceneproduktion, dans, oppyntning og med energien og følelserne helt uden på tøjet. ”Mash Up” betyder at blande ting sammen, og det er netop det, der sker, når Mash Up giver den gas på scenen. Mash Up er et gennemarbejdet og innovativt koncept på den danske festscene inspireret af superikoner verdenen over til at levere det ultimative show passende til et hvert arrangement. 


De blander Michael Jackson, Madonna, John Lennon, Eminem og Harry Styles fra One Direction i et sammensurium af festrytmer. Samtidig bliver publikum taget med ind i en tredje verden af visuel pynt, dekorationslys, show og dans. Det er festmusik og show, der sætter gang i ethvert dansegulv.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen