forespørgselsliste

Din liste er tom >

Nabiha

Nabiha

Dansk soul og rock med afrikanske rødder

Nabiha har i mere end et årti været et af de største navne på den danske musikscene, hvor hun med sin dybe og varme stemme har leveret nogle af tidens bedste radiohits. Nabiha blev i sin tid opdaget af guitaristen Søren Reiff og blev i 2006 spillet på P3 med singlen "Love Is" under pseudonymet Tiger Lily. Fra 2005 til 2007 har Nabiha sunget på en række succesfulde internationale singleudgivelser med artister som den engelske house-duo Sucker DJ's og Ben Macklin. 


I 2009 udkom singlen "Deep Sleep", der tre uger senere blev valgt som "Song of the Day" af det engelske musiksite Popjustice. Sangen blev et hit i Danmark, hvor den solgte guld. "Deep Sleep" er, udover at være et stort radiohit, også titelsangen til TV-programmet "Til middag hos". 


Nabiha har i dag cementeret sig som en af Danmarks største popdivaer, og hun er bringer altid en storslået performance langt ud til publikum, der synger med på alle hendes numre.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

FB_1.png
G_.png
Til toppen