forespørgselsliste

Din liste er tom >

Lars Grand

Lars Grand

Underholdning med sang eller hyggelig baggrundsmusik

Med harmonikaen spiller Lars Grand en meget stor blanding af velkendte melodier og danner en fin og rustik ramme til mange typer arrangementer!
 

Lars Grand er meget brugt til alt fra private selskaber og plejehjem til større events og udstillinger. Og så spiller han oftest helt uden brug af strøm og kan bevæge sig frit blandt folk/udstillere/butikker!

 

Repertoiret afhænger selvsagt lidt af arrangementets art, men da Lars Grand spiller alt fra danske sømandsviser til super tjekket fransk musette, skulle der være en chance for at dække de fleste behov. Herunder følger et lille udsnit af de genrer han bevæger sig i:


Danske viser & sange
Sømandssange
Franske og italienske melodier
Swing/evergreens
Svenske viser
Folk/country
Julesange fra DK og udlandet

 

... Og så kan han finde på at spille melodier som man normalt ikke hører fra en harmonika. hvis det passede i sammenhængen kunne han meget vel finde på at spille sange af Lou Reed, Leonard Cohen, Gasolin, Sinatra og en del velkendte 80'er temaer!

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: 

Bliv kontaktetShare
kd_telefon

Andre kunstnere i samme kategori

COPYRIGHT SHOWBIZZ DANMARK

Så behøver du kun at søge ét sted!

Tlf. 70 27 03 07

Til toppen