Showbizz.dk | Danmarks største bookingbureau
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Årets Æreskunstner

Jan Schou kåret som årets æreskunstner ved Revyernes Revy 2023

Det var en stolt og rørt Jan Schou, der søndag den 20. august 2023 ved Revyernes Revy 2023 blev kåret som årets æreskunstner.

Det er ikke første gang, at Jan Schou bliver hyldet i forbindelse med uddeling af priser ved Revyernes Revy: I 1980 og 2008 blev Jan Schou kåret som årets revyskuespiller (også kaldet årets Dirch). Hvor årets revyskuespiller tildeles for en særlig flot præstation i årets revysæson, tildeles titlen som æreskunstner for en mangeårig særlig indsats for dansk revy.

Med Jan Schous snart 50 år i dansk revy var han en populær prismodtager, og publikum og kollegaer kvitterede med stort bifald og stående ovation, da Revyernes Revy blev afholdt i Cirkusrevyens telt. Med prisen kommer Jan Schou i fint selskab med så store navne som Ove Sprogøe, Grethe Sønck, Marguerite Viby, Poul Bundgaard, Bodil Udsen, Per Pallesen, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard med flere.  

 

Det kræver et alsidigt talent at begå sig i dansk revy. Det har Jan Schou i den grad. Jans alsidige talent gør ham også til en eftertragtet underholder til alverdens festlige lejligheder rundt i hele Danmark. Med sin One-Man-mini-revy-show er Jan Schou m. pianist en populær underholder til både små og store fester, garantfester, aktionærmøder, kulturhuse mv. Læs mere her!

 

Til arrangementer i seniorklubber og på plejehjem har Jan Schou og pianist sammensat et specielt program, der byder på sang, nostalgi og et godt grin. Læs mere her!

Søg
Generic filters