Book The Ten Sticks på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Søg
Generic filters

The Ten Sticks

Nærværende og unikt band!

The Ten Sticks er et superfedt coverband, der har spillet sammen siden 2003. Bandet spiller de store hits fra 1980'erne og frem med masser energi og spilleglæde. Bandet består af en håndfuld rigtig dygtige musikere og ikke mindst Jeanette Moes vokal.
The Ten Sticks har spillet masser af store og små jobs gennem årene - lige fra privatfest og bryllup til julefrokost i adskillige firmaer.

The Ten Sticks spiller altid med indføling i det enkelte arrangement, og med et stort bagkatalog går bandet ikke af vejen for at justere setplanen i forhold til stemningen hos aftenens publikum.

The Ten Sticks - Jeanette Moe

Jeanettes udtryksfulde stemme er bandets omdrejningspunkt. Jeanettes nærvær med publikum er helt unik. Der er ikke mange, der får lov til at sidde stille, når der skal klappes med på Mercy, danses støvledans til 9 to 5, eller når alle kvinderne bliver hevet på gulvet til Man! I feel like a Woman.

Når Jeanette fornemmer, at publikum er klar til at synge med, bliver "musikken skruet ned på et", og der er fællessang til fx Den jeg Elsker eller All my Love.

Book The Ten Sticks

Skal der være fest, så book The Ten Sticks! Bandet leverer varen hver gang og sikre, at skabe den rette stemning med sit publikum. Kontakt Showbizz Danmark og lad os arrangere en festlig aften for dig og dine gæster med et superfedt band! Har du spørgsmål, så ring på telefon 70 27 03 07 eller send en mail på showbizz@showbizz.dk.

Har du andre events, du skal have planlagt, eller er du bare nysgerrig på, hvilke artister og underholdning vi ellers tilbyder? Tag et kig på vores Instagramprofil eller Youtube-kanal, hvor vi var har et bredt udvalg af både børneunderholdning, forlystelsesaktiviteter, foredrag og masser af fed musik!

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print
The Ten Sticks The Ten Sticks_pressebillede 2
The Ten Sticks_pressebillede 3 The Ten Sticks_pressebillede 4

Ønsker du priser på The Ten Sticks, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg The Ten Sticks på Facebook
Følg The Ten Sticks på YouTube
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Kirsten og Kristoffer, Middelfart

"Vil man have et perfekt afviklet arrangement, så er det bare nemmest og klogest at spørge en professionel til råds. Vi forhørte os hos Showbizz Danmark, som tog telefonen, svarede på vores spørgsmål, gav os masser af inspiration og afviklede et helt igennem perfekt arrangement for både børn og voksne. Sådan skal det gøres. Stor tak fra os".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?