Book Sofie Østergaard fra Ramasjang 70 27 03 07 | Showbizz
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Sofie Østergaard

Danseworkshop med Sofie Østergaard

Sofie Østergaard er kendt som børnevært og er derfor et velkendt ansigt for mange børn. Hun er desuden også danser og har undervist i dans for alle aldersgrupper. Hun mener, at alle har et forhold til dans, om det er fra fredag aften klokken 20:00, brudevalsen eller den ugentlige dansetime, så møder alle dans på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Sofie Østergaard kan undervise i stort set alle stilarter, men det mest populære er børnedans, som er en blanding af hiphop, disko, breakdance, electric boogie og showdance. Hun danser mest for børn og unge, eftersom de kender hende fra tv. Det gode ved disse dansearrangementer er, at børnene bliver inddraget og danser med.

Netop denne workshop er en af de børneworkshops, der bestemt også er underholdende for forældre. Det er desuden ret sjovt at være 8 år gammel og se sin far kaste håndtegn og danse hiphop.

Ramasjang shows

Sofie Østergaard har lavet børne-tv i mange år, hvor hun bl.a. har været vært på DRs Ramasjang. Børnene kender hende også som vært på MGP, Ramasjang Ræs og mange andre af Ramasjangs programmer. Du er derfor helt sikkert stødt på nogle tv-serier med Sofie Østergaard i hendes tid som tv vært.

Udover at have været vært på utallige af børneprogrammer, har hun også medvirket i programmer for voksne, eller det lidt ældre publikum, såsom Kender Du Typen og endda som vært på programmet Hammerslag. Endelig tager Sofie Østergaard også særligt hånd om voksne og deres økonomi, når hun i sin podcast Overskud deler budskabet om at skabe værdi i livet ved at investere sine penge.

Sofie Østergaard bog

Udover at mestre dansetimer med børn, at kunne underholde dem i timevis med sjove indslag på tv samt at indtage diverse værtsroller i tv serier og i egen podcast, har Sofie Østergaard sågar også udgivet flere bøger. Bøgerne tager udgangspunkt i at tage hånd om egen økonomi, og her guider hun særligt helt unge mennesker, der er ved at flytte hjemmefra, men også bare dé, der ønsker en sund økonomi.

Der er altså ingen grænser for, hvad hun formår at underholde sit publikum med - hun leverer underholdning i topklasse. Vi foreslår derfor, at I kridter danseskoene og booker en danseworkshop med alletiders børnevært som det første. Efterfølgende kan forældre se frem til god læsning, lytning og afslapning med en spændende podcast, en god bog eller tv-serier med Sofie Østergaard.

Book Sofie Østergaard fra Ramasjang

Står I og skal bruge en sjov og anerledes børneunderholdning, så er denne danseworkshop helt oplagt. Her vil der både blive smilet og grinet, og der kommer sikkert også lidt sved på panden. Workshoppen tillader både sjov og spas og giver alle børn en rigtig god mulighed for at have en aktiv dag i selskab med den altid søde tv vært.

Kontakt os, hvis I er interesserede i at vide mere, eller hvis I har nogle spørgsmål i forbindelse med booking. Ring til os direkte på telefon 70 27 03 07. Vi glæder os til at hjælpe jer med at arrangere underholdning i børnehøjde til jeres næste events og arrangementer!

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Sofie Østergaard fra Ramasjang, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Henny Nielsen

"På vegne af hele vores ældreforening takker jeg Showbizz Danmark mange gange for god service og behagelig dialog. Vi er mange, der stadig husker festen og underholdningen med stor glæde."

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters