Book Skovnissen Kogle på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Skovnissen Kogle

Utraditionelt juleshow med naturens egen skovnisse

Med Skovnissen Kogle er der garanti for et utraditionelt juleshow, der bringer fantasifulde julehistorier i højsædet.

Skovnissen Kogle bor i en Trylleskov langt, langt borte. Når det regner, regner det med sølvglimmer, og når det sner, sner det med guldglimmer. Den gamle ugle, som er 200 år gammel har sagt, at man kun må røre blomsterne og træerne, når det ikke regner eller sner, for ellers går ballonerne i stykker, når der ligger glimmerstøv på.

Skovnissens tøj er i naturens farver, grønt, brunt og beige, samt en lang grøn nissehue med orange kvast, som nissen har farvet med efterårets farver. Kogle har fregner og lange grønne ører som alferne. Det er for, at skovnissen bedre kan høre i ugleposten, der er det lille perlebesatte trærør, som Kogle har hængende i sit bælte. Kogle og den gamle ugle kan nemlig kontakte hinanden gennem røret, og den kloge, gamle ugle har hjulpet Kogle med mange ting. Uglen har lært, hvordan Kogle kan fremstille rensdyr, specielt Rudolf, ud af balloner. Kogle har også lært, hvordan man af balloner kan fremstille snemænd, mus, julemænd og andre spændende figurer. Kogle fortæller historier fra Trylleskoven, mens hun fremstiller ballonerne. Måske har hun også et par tryllenumre, som hun har lært af den gamle ugle.

Når Kogle har fortalt om skoven og vist, hvad uglen har lært hende, kommer hun ned blandt børnene og laver ballondyr eller sminker børnene til en af skovens dyr eller andre sjove ting.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Skovnissen Kogle, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters