Book Robbie.dk på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Robbie.dk

"Original Lineup”

Med over 500 koncerter bag sig har et af landets absolut førende jambands Robbie.dk fundet sammen igen med den oprindelige besætning, som blev landskendt for at være Danmarks mest “festlige orkester”.

Det er stadig Søren Haugaard Pedersen, der vil være Robbie Williams “For one Night”, hvor hans vokal ligger så tæt op ad Robbie Williams', at det er svært at høre forskel. Omvendt er Robbie.dk nok det nærmeste, I kan komme på den kontroversielle popstjerne. Kort og godt garanterer Robbie.dk en forrygende, forførende, charmerende "Singin´when you´re winning"-koncert med en selvironisk udstråling - fuldstændig ligesom Robbie Williams selv.

Robbie.dk har som nævnt spillet et væld af koncerter gennem årene, og der er allerede planlagt yderligere optrædener forude. Robbie.dk spiller naturligvis alle de store hits fra Robbie Williams' plader – fra Angels, Rock DJ og Feel til Tripping, Let Me Entertain You, men også nye hits.

Hvem er Robbie.dk

Bandet består af fire medlemmer herunder Søren Haugaard Pedersen, der er forsanger, Henrik “Heinz” Berger Pedersen på guitar og som del af koret sammen med Martin Hald, der også spiller bas. Det fjerde medlem af jambandet er Fridi Øster, der spiller trommer.

I årenes løb har Robbie.dk blandt andet spillet på en del af landets større festivaler og udendørskoncerter, til firmafester samt på uddannelsesinstitutioner. En optræden fra dette band har også været at opleve på større og mindre spillesteder, på natklubber, primært i Danmark, heriblandt som et af de få jambands på TRAIN i Aarhus, men også i Sverige og på Færøerne.

Book Robbie.dk

Ønsker du at booke Robbie.dk til dit arrangement, er du velkommen til at ringe til Showbizz Danmark på telefon 70 27 03 07 eller sende en mail til os på showbizz@showbizz.dk, hvor du beskriver dit arrangement. På denne måde kan vi bedst muligt give dig en pris, tjekke tilgængelighed og svare på dine spørgsmål om bandet og dén koncert, du har i vente.

Kontakt os også meget gerne, hvis du har andre begivenheder ude i fremtiden, hvor du skal bruge god underholdning. Vi har +1000 forskellige artister, bands, børneunderholdning, komik og trylleri samt forlystelsesaktiviteter, som kan sætte den helt rette stemning til ethvert event. Se meget mere på vores Instagramprofil og vores YouTube-kanal, hvor du kan lade dig inspirere.

Vi glæder os til at booke Robbie.dk til dig og dine gæster!

Galleri
Video
Pris
Print
Robbie.dk 1
Robbie.dk 2

Ønsker du priser på Robbie.dk, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Kim Thorsted, Sæby

"Super arrangement. Vi fik god betjening hos Showbizz Danmark".

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters