Book MAIDEN AALBORG på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

MAIDEN AALBORG

Gennemført rock ’n’ roll liveshow

MAIDEN AALBORG er først og fremmest den ægte rock ’n’ roll vare, og det er den liveoplevelse, publikum får med sange, som de kender og elsker. Musikken leveres lidenskabeligt, hårdtslående og med ægte metallisk kærlighed for verdens bedste band – Iron Maiden.

The Number of The Beast, The Tropper, Fear of The Dark og mange mange flere fede sange af Iron Maiden er på listen, når MAIDEN AALBORG spiller op til den helt store fest.

MAIDEN AALBORG er efterhånden en Iron Maiden-institution i Danmark. Igennem mange år har bandet Eddie-ficeret hele landet og er altid garant for at give publikum forrygende liveshows og nogle fantastiske fester som et af de absolut fedeste kopibands.

MAIDEN AALBORG line up

Bandet består af nogle ekstremt kompetente og erfarne rock ’n’ roll-herrer med mangeårig musikalsk historik, men også bandhistorik i bagagen. Mandmedlemmerne har blandt andet medvirket i band som Pretty Maids, Mercenary og SmaXone.

Bandets line up består af følgende fem medlemmer:

Mikkel Sandager, bandets sanger
Andreas O’carrol på guitar
Casper Skafte, der ligeledes spiller guitar
Kasper Molin, der spiller bass
Morten Sandager på trommer

I Herning by overværede selveste Iron Maiden-guitaristen, Adrian Smith, koncerten og gav efterfølgende et stort verbalt skulderklap til bandet. MAIDEN AALBORG fik blåstemplingen og kan derfor kaldes ”Iron Maiden approved”.

Book MAIDEN AALBORG

Skal du være sikker på, at gæsterne til din firmafest, runde fødselsdag eller måske endda et endnu større publikum til din byfest eller festival får sig en vild oplevelse med et bragende fedt liveshow, så book MAIDEN AALBORG. Du vil blive blæst tilbage af bandets gutter, når de optræder og giver den hele armen.

Hos Showbizz Danmark står vi altid til rådighed for at hjælpe dig med at booke det helt rigtige band eller anden underholdning til dit event. Vi afklarer enhver tvivl og spørgsmål angående pris, ledige datoer og booking. Kontakt os ved at ringe på telefon 70 27 03 07 eller send os en mail på showbizz@showbizz.dk.

Du kan i mellemtiden følge os på vores Instagramprofil eller på YouTube og blive inspireret af alt det bedste underholdning til dine fremtidige arrangementer.

Galleri
Video
Pris
SoMe
Print

Ønsker du priser på MAIDEN AALBORG, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Følg MAIDEN AALBORG på Facebook
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Frank Sørensen, Valby

"Super fin hjemmeside I har - nemt at finde inspiration og udfylde formularen, og fedt I lige følger op og ringer med mere information. Vi har booket bandet og glæder os til arrangementet til sommer. Tak for hjælpen".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Henriette Højmann, Nykøbing M.

"Bare rart med god inspiration, dygtig hjælp i telefonen og et overstået og meget vellykket arrangement. I holdt, hvad I lovede. Tusind tak for jer i Showbizz Danmark".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters