Book Line Vittrup på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Line Vittrup

Cirkus Workshop med en ægte cirkusprinsesse

Få en autentisk cirkusoplevelse med Cirkus Workshop, ledet af den charmerende cirkusprinsesse, Line Vittrup. Dyk ned i cirkuslivets fortryllende univers og skab uforglemmelige minder gennem en magisk workshop.

Line Vittrup behersker en bred vifte af cirkusdiscipliner, herunder klovneri, jonglering med kegler, tørklæder, bolde og ringe, samt diabolo, poi, trapez, akrobatik og trylleri. Sammen med sin assistent vil hun guide jer igennem de forskellige færdigheder og teknikker, der kræves for at blive din helt egen cirkusartist.

Forbered jer på en sjov og spændende oplevelse, men vær opmærksom på flyvende genstande og de ømme lattermuskler, der vil blive aktiveret undervejs. Line Vittrup lægger vægt på, at deltagerne får det maksimale ud af workshoppen i henhold til deres individuelle ønsker og evner. Hun forstår, at hver person er unik, især når det drejer sig om børn.

Book Line Vittrup

Cirkus Workshop er en fantastisk idé til forskellige arrangementer, hvad enten det er et shoppingcenter, gågade, firmafest eller et teambuilding-arrangement. Det er også en fantastisk "icebreaker" ved personalearrangementer, hvor deltagerne kan lære hinanden bedre at kende og skabe et fælles minde. Booker man Line Vittrup, tilpasser hun workshoppen til publikummet og vil levere skræddersyede oplevelser til både børn og voksne.

Grib chancen for at træde ind i cirkusverdenen og oplev den unikke magi, der udfolder sig under Line Vittrups kyndige vejledning. Uanset om du er nybegynder eller har tidligere erfaring, vil Cirkus Workshop være en berigende oplevelse, der styrker dit selvværd, udvikler dine færdigheder og giver dig en dybere forståelse af cirkuskunsten. Book direkte her hos Showbizz Danmark.

Galleri
Pris
Print

Ønsker du priser på Line Vittrup, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Familien Nyberg

"En konfirmation er en stor begivenhed, både for konfirmand, forældre og familie. Vi havde valgt at gøre lidt ekstra ud af det til festen og bookede musik og underholdning gennem Showbizz Danmark. Det hele gik bare fantastisk og vi skulle ikke bekymre os om noget som helst, bookeren klarede det hele. Stor ros og stor tak herfra".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Merete Møller og sønner

"Vi er blevet de nye festarrangører i familien efter vores meget vellykkede arrangement sidst... og det job tager vi gerne med Showbizz Danmark som sparringspartner. Alt gik som smurt"

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters