Book Keld & Hilda her | tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Keld og Hilda

Mød Keld og Hilda, Danmarks populæreste duo

Keld og Hilda er et altid et sikkert bud på den perfekte underholdning, når der er tale om Dansktop musik. Med mange år på toppen af dansktop-listen, er Keld og Hilda altid garanter for super god og nærværende, dansk underholdning. De elsker begge at optræde for deres trofaste publikum og går altid på scenen med stort engagement og glæde. Mange sølv-, guld- og platinplader vidner om stor folkelighed gennem fire årtier og også Grammy-statuetter fortæller om den respekt kolleger, branchefolk og journalister nærer for Keld og Hildas faglige dygtighed og seriøsitet. Denne seriøsitet over for deres arbejde betyder heldigvis ikke, at de tager sig selv højtideligt. Tværtimod, byder deres sceneshow på en forfriskende og afvæbnende selvironi og distance. De akkompagneres af Kelds guitarspil, singback eller med orkestrene Fancy og Klaus & Servants. Keld og Hildas repertoire strækker sig over viser, revy og til pop. Man bliver i den grad i godt humør i selskab med Keld og Hilda. Keld & Hilda er Hr. & Fru Danmark, som går lige i hjertet på folk. Keld er i øvrigt i de senere år blevet booket som toastmaster til større firmafester med stor succes.

Book Keld og Hilda til favorable priser

Det er mere end 50 år siden, Keld Heick første gang stod på en scene. På det tidspunkt sang Keld både egne og engelske/amerikanske sange, hvorimod Hilda blev booket til shows indenfor den danske og skandinaviske popmusik. Da de to dannede duoen Keld og Hilda, som vi kender den i dag, udgav de sammen den første plade: ”Do you speak English?”, som med det samme nåede dansktoplisterne og satte gang i bookingerne af duoen Keld og Hilda. Keld og Hilda optræder stadig med nye shows regelmæssigt og hos Showbizz Danmark er vi stolte over at tilbyde booking af den populære duo til hele Danmark og til super gode priser. Mange af de sange, der gennem årene har fået en særlig plads i deres hjerter, synger Keld & Hilda stadig når de underholder. For dem er det vigtigt ikke kun at forfalde til længsel efter svundne tider – men også at holde ørerne åbne for det, der rører sig i musikken i dag. Derfor er deres repertoire en blanding af gamle og nyere sange.

Hvad koster Keld og Hilda

Det er naturligvis vigtigt at vide, hvad Keld og Hilda koster, før man igangsætter en koncert-oplevelse uanset størrelse. Og prisen afhænger også af flere ting, som fx showets varighed, tidspunkt, geografi mv. Vi giver gerne gode råd, inspiration og vejledning inden dit arrangement og derfor er du altid velkommen til at kontakte os for ledige datoer, booking og en pris skræddersyet din begivenhed. Så vil du vide, hvad Keld og Hilda koster eller hvordan dit arrangement kan sættes sammen, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 - hør om mulighederne og få en pris på alletiders hyggelige aften i selskab med Keld og Hilda.

Galleri
Video
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Anne Jensen, Åbenrå

"Vi har gennem de sidste 5 år brugt Showbizz Danmark til at finde underholdning til vores fester. Her får vi altid god service og gode muligheder".

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

John Jensen, Herning

"Vi har booket musik gennem Showbizz Danmark. God og kyndig vejledning og hurtig booking".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters