Book Keinstein på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Keinstein

Keinstein band leverer Dansktop'n Rock

50% dansktop. 50% rock. 100% Freakshow. Sådan betegner medlemmerne i Keinstein sig selv. Og det rammer nok nærmest 100% rigtigt. Keinstein er nemlig et band, der med deres unikke koncept mener, at langt hår, læderveste og tunge guitarriffs godt kan gå hånd i hånd med Giro 413 klassikere af Birthe Kjær, Jodle Birge og Teddy Edelman. Det er ikke hverken set eller hørt før - men det fungerer rigtig godt og publikum er ellevilde med konceptet og de 5 medlemmer af Keinstein. Tour kalenderen er booket godt op og publikum i hele landet kan glæde sig til en koncert, de sent vil glemme.

Keinstein musik & medlemmer

Keinstein fortolker dansktop klassikere, som de ville have lydt, hvis de var udført af rockhistoriens største kunstnere. Forestil dig, hvordan ”Vi maler byen rød” ville have lydt, hvis originalen var spillet af Metallica, eller ”I en lille båd der gynger” fremført af Europe. Sådan kan du kende Keinsteins musikstil. Keinstein har, efter adskillige år på landevejen og mere end 300 koncerter i bagagen, alt, hvad der skal til for at skabe et festfyrværkeri af en koncert med fællessang, luftguitar, dans og kolde fadøl. Medlemmernes entusiasme og spilleglæde er enorm når de går på scenen og spiller et væld af populære dansktop hits i svedige heavy versioner.

Keinstein priser

Keinstein består af fem unge erfarne musikere fra Esbjerg, som sammen har spillet Danmark tyndt og leveret varen til alt fra konfirmationer og privatfester til nogle af landets største MC-træf og festivaler. Keinsteins energiske og udadvendte sceneshow sætter gang i både gamle og unge, uanset om man er til de nostalgiske danske slagere eller den fede 80'er rock blandet med heavy riffs. Vil du skabe en fest med gang i dansegulvet og højt humør, så kontakt os for booking af Keinstein.Har du spørgsmål til pris eller ledige dage, så er du velkommen til at ringe til os eller benytte formularen her på siden.

Galleri
Video
Pris
Print
keinstein

Ønsker du priser på Keinstein, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Mette og Pia

Hej Showbizz. Vi er mega glade for vi endelig må holde fredagsbar igen og tusind tak for jeres ideer til underholdning. Det gør det hele meget nemmere jo"

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Kim Tvarsted

"Fantastisk arrangement vi fik stablet på benene ved hjælp af ShowBizz Danmark".

Vibeke M. Petersen, Gedser

"Hold da op en fest vi fik stablet på benene til vores sølvbryllup. Tusind tak Showbizz Danmark for de gode input til underholdningen, som blev helt i top".

Jakob Højbjerg

"Vi holdt en helt genial fest for vores forældre til deres guldbryllup og fandt underholdningen på jeres hjemmeside. Jeg synes det er nemt at hente inspiration når man ikke er helt sikker på, hvad det er man leder efter. Stor tak for hjælpen, det blev en fest vi aldrig glemmer".

Caroline K. Mortensen

"Jeg overraskede min kæreste på hans runde dag med en stand-up komiker under festen. Tusind tak Showbizz Danmark for gode input og vejledning, det havde jeg ikke selv fundet ud af og oplevelsen var mega fed!"

Claus G. Mikkelsen

"Bestyrelsen og jeg fik igen et godt arrangement op at stå. Denne gang leverede Showbizz Danmark musikken og det var vi alle meget tilfredse med. Gode anbefalinger herfra".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?