Johnny Reimar | Book ham hos Showbizz.dk | tlf: 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Johnny Reimar

Populære sange fra Johnny Reimar

Johnny Reimar er stadig placeret helt i toppen af dansk musik og det skyldes naturligvis, at han altid sørger for god stemning, store smil og masser af fællessang. Han er det oplagte navn til bl.a. tyrolerfesten, fællessangs-arrangementet, croonerkoncerten eller måske, når han spiller op til dans med sit band, The Cliffters. Det var en amatørkonkurrence i Fyns Tivoli i 1958, der blev begyndelsen på en lang karriere for den unge - dengang 15-årige sanger og guitarist - Reimar Kristensen. Hans første, professionelle arrangement blev samme år ved indvielsen af Allesøhallen på Fyn. Det stod dengang absolut ikke skrevet i kortene, at han skulle blive en af landets mest populære og folkekære kunstnere. Allerede tre år efter, i 1961, lå han sammen med Danmarks første rockband The Cliffters nummer 1 på den danske hitliste med 'How wonderful to know'. Senere udsendte gruppen en stribe plader, der alle blev udgivet flere steder på verdensplan. Største succes blev 'Django', som stadig sælges flittigt i Japan.

Johnny Reimar og smølfesangen

Da Johnny Reimar i 1963 skulle lanceres som solist fik han kunstnernavnet Johnny Reimar, og sammen med The Scarlets turnerede han herhjemme og i de øvrige skandinaviske lande. Det blev også til et besøg i det berømte Star Club i Hamburg, hvor The Beatles kort forinden havde optrådt. Det var starten på Johnny Reimars tyske karriere med ni singleudgivelser på tysk. I 1964 besluttede han også at synge på modersmålet, og det blev bl.a. til 'Lille fregnede Louise', 'De violer du plukker', 'Bind dit gule hårbånd', 'Sikke en fest', 'Du burde købe dig en tyrolerhat' og mange flere. Det var sidstnævnte, der gav idéen til Johnny Reimars populære partyplader, som har solgt mere end én million eksemplarer. Her var der grundlag for at optræde med det store partyorkester i landets sportshaller i mere end 25 år. I 1977 lancerede Johnny Reimar Smølferne herhjemme, og den første plade solgte mere end 100.000 eksemplarer på rekordtid. Ved et tilfælde blev The Cliffters gendannet i Tivoli i 1987, og det er foreløbig blevet til flere tusind koncerter over hele landet. Johnny Reimar har også optrådt som studievært i adskillige Tv-programmer som f.eks. 'Kun for sjov', 'Blind passager' og 'Fællessang på Bakken'. Og så har Johnny Reimar skrevet bøger, hvoraf særligt en "Stjernemøder" er blevet godt modtaget. Johnny Reimars bog handler om kunst og forretning, fornøjelse og arbejde, show og business, som alle er vigtige emner for Johnny Reimar.

Book en koncert med Johnny

Hvis du og dine gæster skal forkæles med gode, gamle hits, som I kan synge med på, så book Johnny Reimar til en fantastisk koncert og slå jer løs i alle de gode, gamle klassikere. Der er garanti for festlig stemning, når Johnny Reimars populære sange bliver spillet og sunget i overbevisende stil og med stadig, stor entusiasme. Ved et arrangement med den folkekære Johnny Reimar kan alle være med, unge som gamle. Så book ham og oplev et fællesskab på tværs af generationer og aldre. Musikken vil uden tvivl genkendes af såvel det yngre som ældre publikum.

Kontakt os hos Showbizz Danmark for at høre mere, så du kan få booket alletiders underholdning til dit næste event. Du kan ringe til os på telefon 70 27 03 07.

Galleri
Video
Pris
Print

Ønsker du priser på Johnny Reimar Seniorunderholdning, så kontakt os på telefon 70 27 03 07 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Priser afhænger af tid, sted, type af event og antal personer.

Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Det siger kunderne om Showbizz Danmark

Hans Laursen

"Det var en stor lettelse at få hjælp til arrangementet og jeg takker mange gange for god inspiration og dialog gennem hele processen".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Karoline K. Mortensen

"Hej Showbizz Danmark. Vil lige give en tilbagemelding på vores fest - det blev et kanon arrangement, som både vi og vores gæster var meget tilfredse med. Vi vender helt sikkert tilbage til jer når en ny fest skal arrangeres".

Per S. Hemmingsen

"Jeg stod for den årlige familiefest i år og dvs. jeg arrangerede alt fra mad til underholdning... men fik alletiders fine hjælp fra Showbizz Danmark, som leverede både forlystelse og musik. Tusind tak for det - vi havde en super god fest".

Kasper og Lars, Holbæk

"Vi synes I fortjener stor ros for jeres arbejde. Vi havde en super fed legedag for børnene og alle var meget glade. Super cool med de mange sjove indslag fra Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for super fin betjening i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Mona og Ejnar Schiødt

"Vi bliver konstant mindet om den dejlige fest vi holdt sidste år. De voksne husker underholdningen og børnene glemmer aldrig de fine forlystelser. Showbizz Danmark leverede og hentede det hele - det var jo nemt. Tusind tak for hjælp".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
Søg
Generic filters

Vil du modtage inspiration til dit næste event?