Book Johnny Reimar på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Johnny Reimar

Alletiders Reimar

Johnny Reimars popularitet er stadig helt i top. Med Johnny Reimar på scenen er der garanti for god stemning og masser af fællessang. Johnny Reimar er også det oplagte navn til tyrolerfesten, fællessangsarrangementet, croonerkoncerten eller til dans med The Cliffters.

Det var en amatørkonkurrence i Fyns Tivoli i 1958, der blev begyndelsen på en lang karriere for den dengang 15-årige sanger og guitarist Reimar Kristensen. Hans første professionelle arrangement blev samme år ved indvielsen af Allesøhallen på Fyn. Det stod ikke skrevet i kortene at han skulle blive en af landets mest populære og folkekære kunstnere.

Allerede tre år efter (1961) lå han sammen med Danmarks første rockband The Cliffters nummer 1 på den danske hitliste med 'How wonderful to know'. Senere udsendte gruppen en stribe plader, der alle blev udgivet flere steder rundt i verden. Størst succes blev 'Django', som stadig sælges i Japan. Da Reimar i 1963 skulle lanceres som solist fik han kunstnernavnet Johnny Reimar og sammen med The Scarlets turnerede han herhjemme og i de øvrige skandinaviske lande. Det blev også til et besøg i det berømte Star Club i Hamburg, hvor The Beatles kort forinden havde optrådt. Det var starten på Johnny Reimars tyske karriere med ni singleudgivelser på tysk. I 1964 besluttede Johnny Reimar også at synge på modersmålet og det blev bl.a. til 'Lille fregnede Louise', 'De violer du plukker', 'Bind dit gule hårbånd', 'Sikke en fest', 'Du burde købe dig en tyrolerhat' og mange flere.

Det var sidstnævnte der gav ideen til Johnny Reimars populære partyplader, som har solgt mere end én million eksemplarer. Her var der grundlag for at optræde med det store partyorkester i landets sportshaller i mere end 25 år. I 1977 lancerede Reimar Smølferne herhjemme, og den første plade solgte mere end 100.000 eksemplarer på rekord tid. Ved et tilfælde blev The Cliffters gendannet i Tivoli i 1987, og det er foreløbig blevet til flere tusind koncerter over hele landet. Johnny Reimar har også optrådt som studievært i adskillige TV-programmer som f.eks. 'Kun for sjov', 'Blind passager' og 'Fællessang på Bakken'.

Galleri
Video
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Poul & Karin, Nivå

"Vi har kun ros til underholdningen til vores fest. Det blev et meget vellykket arrangement som vi kan kigge tilbage på med glæde i mange år fremover. Mange tak til jer".

Jan Rasmussen, Roskilde

"Vi er super tilfredse med den helt igennem fantastiske service. Tak for hjælpen med underholdningen til vores fest".

Per Nielsen, Odense

"Vi valgte Showbizz Danmark som leverandør til vores årlige fest. Stor tak for god service".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Bjørn Bendtsen, Kalundborg

"Vi var lidt på bar bund med underholdning og musik til vores arrangement, men Showbizz Danmark viste vejen med et stort udvalg og masser af ideer".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Knud Andersen, Faxe

"Det var en stor fornøjelse at finde underholdning til vores reception hos Showbizz Danmark, hvor udvalget i kunstnere er stort og bookingen foregik nemt".

Mona Jørgensen, Slimminge

"Tusind tak for hurtig og kyndig vejledning i forbindelse med vores store fest. Det blev et rigtig godt arrangement"..

Edith Knudsen, Bramming

"Tak for hjælpen. Alle gæsterne roste underholdningen. Stor anbefaling herfra".

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters