Book Johnny Reimar på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Showbizz logo i rød

Menu

Johnny Reimar

Alletiders Reimar

Johnny Reimars popularitet er stadig helt i top. Med Johnny Reimar på scenen er der garanti for god stemning og masser af fællessang. Johnny Reimar er også det oplagte navn til tyrolerfesten, fællessangsarrangementet, croonerkoncerten eller til dans med The Cliffters.

Det var en amatørkonkurrence i Fyns Tivoli i 1958, der blev begyndelsen på en...

Alletiders Reimar

Johnny Reimars popularitet er stadig helt i top. Med Johnny Reimar på scenen er der garanti for god stemning og masser af fællessang. Johnny Reimar er også det oplagte navn til tyrolerfesten, fællessangsarrangementet, croonerkoncerten eller til dans med The Cliffters.

Det var en amatørkonkurrence i Fyns Tivoli i 1958, der blev begyndelsen på en lang karriere for den dengang 15-årige sanger og guitarist Reimar Kristensen. Hans første professionelle arrangement blev samme år ved indvielsen af Allesøhallen på Fyn. Det stod ikke skrevet i kortene at han skulle blive en af landets mest populære og folkekære kunstnere.

Allerede tre år efter (1961) lå han sammen med Danmarks første rockband The Cliffters nummer 1 på den danske hitliste med 'How wonderful to know'. Senere udsendte gruppen en stribe plader, der alle blev udgivet flere steder rundt i verden. Størst succes blev 'Django', som stadig sælges i Japan. Da Reimar i 1963 skulle lanceres som solist fik han kunstnernavnet Johnny Reimar og sammen med The Scarlets turnerede han herhjemme og i de øvrige skandinaviske lande. Det blev også til et besøg i det berømte Star Club i Hamburg, hvor The Beatles kort forinden havde optrådt. Det var starten på Johnny Reimars tyske karriere med ni singleudgivelser på tysk. I 1964 besluttede Johnny Reimar også at synge på modersmålet og det blev bl.a. til 'Lille fregnede Louise', 'De violer du plukker', 'Bind dit gule hårbånd', 'Sikke en fest', 'Du burde købe dig en tyrolerhat' og mange flere.

Det var sidstnævnte der gav ideen til Johnny Reimars populære partyplader, som har solgt mere end én million eksemplarer. Her var der grundlag for at optræde med det store partyorkester i landets sportshaller i mere end 25 år. I 1977 lancerede Reimar Smølferne herhjemme, og den første plade solgte mere end 100.000 eksemplarer på rekord tid. Ved et tilfælde blev The Cliffters gendannet i Tivoli i 1987, og det er foreløbig blevet til flere tusind koncerter over hele landet. Johnny Reimar har også optrådt som studievært i adskillige TV-programmer som f.eks. 'Kun for sjov', 'Blind passager' og 'Fællessang på Bakken'.

Læs mereVis mindre
Galleri
Video
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag aktuelle nyheder og

gode tilbud direkte i din mailboks.

Showbizz Danmark Hovedkontor

Gamlehave Alle 12

2920 Charlottenlund

Tlf. 70 27 03 07

showbizz@showbizz.dk