Book Johnny Reimar Seniorunderholdning på tlf: 70 27 03 07
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

Johnny Reimar

Alletiders Reimar

Johnny Reimars popularitet er stadig helt i top og det skyldes naturligvis, at han altid sørger for god stemning, store smil og masser af fællessang. Han er også det oplagte navn til tyrolerfesten, fællessangsarrangementet, croonerkoncerten eller til dans med The Cliffters.

Det var en amatørkonkurrence i Fyns Tivoli i 1958 der blev begyndelsen på en lang karriere for den dengang 15-årige sanger og guitarist Reimar Kristensen. Hans første, professionelle arrangement blev samme år ved indvielsen af Allesøhallen på Fyn. Det stod dengang absolut ikke skrevet i kortene, at han skulle blive en af landets mest populære og folkekære kunstnere. Allerede tre år efter, i 1961, lå han sammen med Danmarks første rockband The Cliffters nummer 1 på den danske hitliste med 'How wonderful to know'. Senere udsendte gruppen en stribe plader, der alle blev udgivet flere steder på verdensplan. Største succes blev 'Django', som stadig sælges flittigt i Japan.

Da Johnny Reimar i 1963 skulle lanceres som solist fik han kunstnernavnet Johnny Reimar, og sammen med The Scarlets turnerede han herhjemme og i de øvrige skandinaviske lande. Det blev også til et besøg i det berømte Star Club i Hamburg, hvor The Beatles kort forinden havde optrådt. Det var starten på Johnny Reimars tyske karriere med ni singleudgivelser på tysk. I 1964 besluttede han også at synge på modersmålet, og det blev bl.a. til 'Lille fregnede Louise', 'De violer du plukker', 'Bind dit gule hårbånd', 'Sikke en fest', 'Du burde købe dig en tyrolerhat' og mange flere. Det var sidstnævnte, der gav idéen til Johnny Reimars populære partyplader, som har solgt mere end én million eksemplarer. Her var der grundlag for at optræde med det store partyorkester i landets sportshaller i mere end 25 år.

I 1977 lancerede Johnny Reimar Smølferne herhjemme, og den første plade solgte mere end 100.000 eksemplarer på rekordtid. Ved et tilfælde blev The Cliffters gendannet i Tivoli i 1987, og det er foreløbig blevet til flere tusind koncerter over hele landet. Johnny Reimar har også optrådt som studievært i adskillige Tv-programmer som f.eks. 'Kun for sjov', 'Blind passager' og 'Fællessang på Bakken'.

Book Johnny Reimar

Hvis du og dine gæster skal forkæles med gode, gamle hits, som I kan synge med på, så book Johnny Reimar og slå jer løs. Der er garanti for festlig stemning, når alle de populære sange bliver spillet og sunget i overbevisende stil. Ved et arrangement med den folkekære Johnny Reimar kan alle være med, unge som gamle. Så book ham og oplev et fællesskab på tværs af generationer og aldre. Musikken vil uden tvivl genkendes af såvel det yngre som ældre publikum.

Kontakt os endelig hos Showbizz Danmark for at høre mere, så du kan få booket alletiders underholdning til dit næste event. Du kan ringe til os på telefon 70 27 03 07.

Galleri
Video
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters