Book HabenGoods Juleknas stomp på tlf: 70 27 03 07 | Showbizz Danmark
Søg
Generic filters
Showbizz logo i rød

Menu

HabenGoods Juleknas stomp

Giver kagedåsen en anden lyd

”Hvor er det fantastisk – jeg er helt vild med jer!”, sådan lød det fra Peter Frödin, da den fynske stomp-showgruppe HabenGoods deltog i ”Danmark har talent” i foråret 2018. Resten af dommerpanelet var også vilde med HabenGoods, og siden ”Danmark har talent”-deltagelsen har der været rift efter HabenGoods til et væld af for...

Giver kagedåsen en anden lyd

”Hvor er det fantastisk – jeg er helt vild med jer!”, sådan lød det fra Peter Frödin, da den fynske stomp-showgruppe HabenGoods deltog i ”Danmark har talent” i foråret 2018. Resten af dommerpanelet var også vilde med HabenGoods, og siden ”Danmark har talent”-deltagelsen har der været rift efter HabenGoods til et væld af forskellige arrangementer.

Fra midt november og i december kan de tre legesyge kammerater Morten, Per og Michael bookes med HabenGoods Juleknas, hvor HabenGoods leverer en forrygende, anderledes jule-streetparade. Der er garanti for, at det vil vække opsigt, når HabenGoods cykler gennem gaden eller centret med glade julerytmer for at stoppe op undervejs og levere street-stomp-pop-up koncerter. Her kan publikum opleve Jingle Bells og Cool Jul i et spektakulært remix, når HabenGoods slår et slag for, at det er muligt at forvandle skrot til musikalske stomp instrumenter.

På helt tæt hold kan publikum opleve HabenGoods, når de frembringer hårdtslående beats, charmerende stomp-rytmer og kendte melodistykker med både julens melodier, filmklassikere og legendariske rocknumre. Hele familien bliver med garanti revet med, når Habengoods spreder good vibes i gaderne/centret med inciterende rytmer og mandhaftige glimt i øjet - og får julens sprøde kagedåser til at lyde, som man ikke troede muligt.

Læs mereVis mindre
Print
Send forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Jeanne, Roskilde

"Godt med gode ideer, når man ikke selv har nogen. Vi havde en helt genial fest, takket være Showbizz Danmark".

Sonja & Torsten, Holbæk

"Det er måske kun 1 gang i livet, man holder sådan en fest og så er det jo dejligt, at alting er i orden og man kan se tilbage på en god oplevelse. Tak for hjælpen med musikken".

Martin, Hobro

"Vi leder allerede efter påskud for en ny fest. Tusind tak for alle de gode råd og ideer til festen. Underholdningen vi bookede hos jer sad lige i skabet".

Tonny & Line, Viborg

"Vi traf den rigtige beslutning, da vi kontaktede jer og fik ideer til vores fest. Musik og underholdning var bare helt perfekt og lige som vi ønskede os det skulle blive".

Preben, Varde

"Vi gjorde det igen! Overraskede familien med fest og underholdning fra Showbizz Danmark. Det virker hver gang".

Claus Nielsen, Ringe

"I er for vilde! Vi snakker stadig om den fede fest vi holdt med klubben. Alt fra underholdning til musik og mad var totalt i orden".

Jakob Hansen, Slangerup

"Når jeg tænker over det, er det jo helt tosset at prøve at arrangere det hele selv, når I er fulde af ideer og kan eksekvere det hele professionelt. Det har sparet en masse tid og kræfter. Stor tak fra os. Festen blev helt forrygende".

Kurt & Jonna, Ålborg

"Tak. Bare tak... Det var fantastisk at få professionel vejledning i forbindelse med vores fest".

Lisette Møller, Kolding

"Vi havde helt sikkert ikke fået den fantastiske fest uden hjælp fra Showbizz Danmark. Nu er vi en super god oplevelse rigere. Tusind tak for sparring og input".

Henrik Jørgensen, Haderslev

"Alt klappede bare. Fedt band og masser af danseglade gæster. Tak til Showbizz Danmark".

Peter, Åbenrå

"Hvis vi en anden gang får brug for gode ideer og super god service, så kontakter vi helt sikkert Showbizz Danmark. Vores årlige familie-fest var et hit takket være god underholdning og musik, der satte stemningen fra starten.

Sammen sørger vi for, at dit arrangement bliver noget helt særligt.
Du behøver kun at søge ét sted

Vi er Danmarks eneste landsdækkende booking bureau.

Underholdning siden 1956

Vi har mere end 65 års erfaring indenfor branchen.

Stort udvalg

Vi har Danmarks største udvalg af kunstnere.

Vi anbefaler også

Vi formidler kunstnere, som optræder på højt niveau og gør dit arrangement til noget helt specielt.

Sådan booker du gennem Showbizz
trin for trin.
1. Vælg din underholdning:

Søg efter underholdning, musik, foredrag eller forlystelses-aktiviteter i vores database.
Find det, du ønsker til dit næste arrangement.

2. Kontakt os:

Kontakt os på tlf. 70 27 03 07 eller skriv til os på showbizz@showbizz.dk. Fortæl os, hvad du evt. ønsker mere information om - oplys gerne budget, dato og anledning.

3. Aftalen udfærdiges:

Vores bookere sidder klar til at hjælpe dig og når aftalen er på plads udfærdiges en kontrakt, der indeholder al praktisk information. Op til arrangementet afregnes via faktura og så er
du klar til at nyde arrangementet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vores helpdesk sidder klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp, råd eller lign.
Vores helpdesk Kontakt:
julie1
brug for hjælp?
Søg
Generic filters